Wijzig printertype

HP 62 (C2P05AE/C2P07AE)

HP 62 XL cartridges

Wil jij tot 80% besparen op de kosten voor jouw printer? Dan zijn onze HP 62 XL cartridges een uitstekende keuze. Goedkoop beschikbaar, goed van kwaliteit en met minstens zoveel inkt als het origineel. Dat betekent dat je goedkoper kunt printen in de hoge kwaliteit die je verwacht. En met meer afdrukken, voordat je de inktpatronen hoeft te vervangen. Twijfel je of de HP 62 XL cartridges geschikt zijn voor de printer die jij hebt staan? Geen zorgen, er zit een deskundige medewerker voor je klaar die je daarmee kan helpen. We geven je aan welke patronen er geschikt zijn voor jouw printer, zodat je daar zonder problemen gebruik van kunt maken.

HP 62 XL inkt

De HP 62 XL inkt van ons huismerk is een stuk goedkoper dan het origineel. We hoeven daarin niet de verborgen kosten voor de printers te berekenen, zodat je eindelijk een eerlijke prijs betaalt voor de inkt. Dat komt jouw printkosten ten goede, waardoor je zelfs een keer per ongeluk een dubbele afdruk zou kunnen maken. Je kunt met de HP 62 XL cartridges tot 80% besparen op de kosten voor het gebruik van jouw printer. Dat wordt er een stuk voordeliger op, om je daar geen zorgen meer over te hoeven maken. Hier een top 10 van de meest verkochte printers waar de HP 62 XL in gaat.

 1. HP envy 5540,
  je kan hiermee vanaf je smartphone of tablet foto’s printen. Het heeft een prachtige kwaliteit doordat het een laserprinter is.
 2. HP envy 5544, 
  met deze printer kan je heel goed op afstand mee printen. Je kan er ook dubbelzijdig mee printen, hiermee bespaar je een hoop papier. Goed voor het milieu dus!
 3. HP officejet 200,
  je kopieert en scant foto’s waar je maar bent. Dit komt omdat de printer op accu werkt en dus geen stopcontact nodig heeft. Hij weegt maar 3 kg, dus makkelijk mee te nemen.

 4. HP envy 5665
 5. HP officejet 5742
 6. HP officejet 250
 7. HP officejet 8045
 8. HP officejet 5744
 9. HP envy 7640
 10. HP officejet 5746

HP 62 XL cartridges kopen

Wil je online HP 62 XL cartridges kopen? Je kunt die afrekenen met iDeal en Paypal, waarmee we je graag twee volkomen veilige methoden aanbieden. Zodra we de betaling van je hebben ontvangen gaan we daarmee aan de slag. Bestel je voor 22:00u? Wij maken het meteen in orde en zorgen nog voor de verzending naar jouw adres. Dat betekent dat jij de HP 62 XL inkt de volgende werkdag al in huis hebt, om er meteen nieuwe afdrukken mee te kunnen maken.

Passen XL cartridges?

De XL cartridges passen ook in jouw printer. De XL staat voor een extra grote inhoud en niet het formaat van de cartridge. In onze blog Passen XL cartridges in mijn printer leggen wij het nog een keer uit.

 • Goedkoopste van Nederland
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Gratis achteraf betalen
 • 24 uurs levering
 • Gratis bezorging vanaf €50,-
 • Perfecte service