Wijzig printertype

HP 364

Hierboven vind je een overzicht van onze HP 364 XL collectie. Je kunt gemakkelijk individuele kleuren van deze collectie bestellen of direct een hele set. Bekijk hierboven snel ons aanbod en profiteer vandaag nog van super scherpe prijzen! Hieronder lees je alles over de HP 364 XL.

HP 364 XL

HP 364 XL cartridges kopen doe je voordelig op Alleeninkt.nl. Alleeninkt.nl is de goedkoopste aanbieder van deze cartridges in heel Nederland en België! De cartridges zijn geschikt voor verschillende merken printers. De top 10 zie je hieronder. Zodra je een cartridge of een set selecteert, krijg je direct inzicht in de printers die geschikt zijn voor de HP 364 XL. Zo blijft het super makkelijk en overzichtelijk voor jou.

1.HP Photosmart 5520,
de printer is voorzien van een draadloze netwerkaansluiting, waardoor je het niet alleen via WiFi kan verbinden maar ook met iedere smartphone. Je kan met behulp van HP ePrint en Apple AirPrint je documenten, foto’s en webpagina’s rechtstreeks laten versturen en afdrukken.

2.HP OfficeJet 4620,
kan draadloos printen, scannen en faxen. Bij de HP OfficeJet 4620 staat gebruiksvriendelijkheid voorop. Er zit een handige automatische documentinvoer scan-, kopieer- en faxfunctie op.

3.HP DeskJet 3070A,
is een scan- en kopieerapparaat in één. Ook beschikt deze printer over een draadloze netwerkverbinding waardoor iedereen binnen het netwerk gebruik kan maken van de vele verschillende functionaliteiten.

4. HP Photosmart 7520
5. HP Photosmart B110A
6. HP Photosmart 6510
7. HP Photosmart 7510
8. HP OfficeJet 4620
9. HP DeskJet 3522
10. HP Photosmart 5525 

Kenmerken HP 364 XL

De HP 364 XL collectie is een van onze populairste collecties binnen ons assortiment. Deze cartridges voorzien je dan ook in vele behoeften. Met de HP 364 print je foto’s en tekst van de beste kwaliteit. Bestel je de HP 364 XL bij Alleeninkt.nl, dan heb je deze cartridges ook nog eens voor een hele aantrekkelijk prijs in huis!

Specificaties

Kleuren: Black, Photoblack, Cyan, Magenta, Yellow

Inhoud: Onze HP 364 cartridges bevatten een inhoud van wel 26 milliliter. De originele HP cartridges bevatten echter maar 6 of 13 milliliter. Bij Alleeninkt.nl profiteer je dus van vijf keer zoveel inkt en betaal je maar de helft van de prijs. Hierbij is er geen sprake van kwaliteitsverlies en print je foto’s en tekst op professionele wijze. Maak boven daarom snel uw keus en profiteer vandaag nog van deze superdeal!

Passen XL cartridges?

Je hoeft niet bang te zijn dat de HP 364 XL cartridges niet passen in jouw printer. De XL staat voor een extra grote inhoud en niet het formaat van de cartridge. In onze blog Passen XL cartridges in mijn printer leggen wij het nog een keer uit.

 

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service