Wijzig printertype

HP 305 (3YM62AE/3YM63AE)

Voordelige HP 305 cartridges

Ben je op zoek naar de voordelige HP 305 cartridges voor uw printer? Dan ben je bij Alleeninkt.nl aan het juiste adres! De HP 305 cartridges die we aanbieden zijn namelijk van ons eigen huismerk. Het voordeel hiervan is dat onze huismerk producten een stuk goedkoper aangeboden kunnen worden dan het origineel. De HP 305 blokpatronen worden in het zwart, in kleur, of samen in een voordeelbundel verkocht. Naast dat je op de huismerk patronen zelf al bespaart ten opzichte van het origineel, kun je met een voordeelbundel nog eens extra besparen op je kosten.

Verhoogde capaciteit van de XL cartridges

Naast dat onze huismerk producten een stuk voordeliger zijn, bevatten onze XL cartridges ook nog eens een grotere hoeveelheid inkt. De XL zegt in dit geval dan ook niets over het formaat van de cartridges, maar wel iets over de inhoud. Zo bevat de originele kleurencartridge 5 ml inkt en bevat de originele zwarte cartridge 4 ml aan inkt. Onze huismerk HP 305 cartridges bevatten per stuk 18 ml aan inkt, dit geldt zowel voor de kleurencartridge als voor het zwart. Door te kiezen voor onze huismerk patronen beschik je in totaal dus over 39 ml inkt in plaats van de 9 ml die je zou krijgen bij het origineel. Dit betekent dus dat onze huismerk HP 305 patronen meer dan 4x zo veel inkt bevatten als het origineel.

Kwaliteit van de inkt

Op het gebied van kwaliteit zijn onze huismerk HP 305 cartridges helemaal gelijk aan het origineel. De cartridges moeten namelijk net als het origineel voldoen aan strenge eisen voordat deze verkocht mogen worden. Onze huismerk producten zijn dan ook volgend de ISO9001 en ISO14000 normen geproduceerd zodat we u als klant altijd kunnen verzekeren van cartridges met hoogwaardige kwaliteit.

Populairste printers die gebruik maken van de HP 305:

1. HP Envy 6020

Goede all-in-one printer waarmee je naast het printen ook kunt kopiëren en scannen. Door zijn veelzijdigheid is deze printer perfect geschikt voor je dagelijkse werkzaamheden.

2. HP Deskjet 2710

Gebruiksvriendelijke printer die gemakkelijk aangesloten kan worden op het Wi-Fi netwerk. Daarnaast is het printen vanaf je tablet of smartphone mogelijk door middel van Bluetooth.

3. HP Envy 6032

Multifunctionele printer die zorgt voor een optimale printervaring. Zo kun je gemakkelijk en draadloos printopdrachten naar de printer versturen door middel van de HP Smart-app.

4. HP Deskjet 2720

5. HP Envy 6010

6. HP Deskjet 2721

7. HP Deskjet 2724

8. HP Envy 6022

9. HP Deskjet 2320

10. HP Envy Pro 6420

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service