Wijzig printertype

HP 300 (CC641EE/CC644EE)

HP 300

De HP 300 cartridges bestaan uit een combo-pack, waarmee je de mogelijkheid hebt om zowel in zwart-wit als in kleur af te drukken. Print je regelmatig documenten met af en toe een afbeelding, of je logo bovenaan de pagina? Dan zorgen de HP 300 cartridges voor een aantrekkelijke combinatie van inktpatronen.

Capaciteit van de HP 300 cartridges

Je kunt met de HP 300 cartridges rekenen op een behoorlijke capaciteit. De inktpatronen bevatten voldoende inkt voor 200 pagina’s in zwart, naast 165 pagina’s in drie-kleuren. Dat betekent dat de gemiddelde gebruiker hier een aardige tijd mee uit de voeten kan. Je kunt zelf het gebruik van je printer inschatten en op basis daarvan nagaan hoe vaak je de HP 300 cartridges dient te vervangen. Zolang je gebruik maakt van de HP 300 cartridges van ons huismerk weet je in ieder geval zeker dat je daarvoor een scherpe prijs betaalt.

Eigenschappen van de HP 300 cartridges

De HP 300 cartridges staan bekend om hun kleine inktdruppel, het gaat bij kleur slechts om 1,3pl tot 4,7pl. Voor de zwarte inkt geldt een druppel van 13,8pl, ook voldoende klein om nauwkeurige afdrukken mogelijk te maken. De cartridges zorgen er op die manier voor dat je afdrukken van hoge kwaliteit kunt maken. Uiteraard geldt die hoge kwaliteit ook voor onze huismerk HP 300 cartridges, waardoor deze een heel eenvoudige mogelijkheid bieden om op de kosten te besparen en voortaan voordelig te printen met je HP printer.

Huismerk HP 300 cartridges bestellen

Wil je online huismerk van deze cartridges bestellen? Het is voldoende om online aan te geven hoeveel van de inktpatronen je wenst te ontvangen. Wil je de huidige lege modellen in je printer vervangen, of er met de HP 300 cartridges voor zorgen dat je er alvast een paar op voorraad hebt? Je kunt ze op die manier meteen vervangen zodra de cassettes leeg zijn. Vervolgens kun je weer nieuwe HP 300 cartridges bestellen, om de voorraad op peil te brengen en de printer in ieder geval nooit stil te laten staan.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service