HP cartridges

Keuzehulp

Maak je keuze uit één van de onderstaande HP printer series.


Heeft u een HP printer en bent u daarvoor op zoek naar goedkope HP cartridges? U kunt online aangeven welk model u heeft staan. Maakt u gebruik van een HP Business Inktjet, een HP DesignJet of een HP Deskjet? U kunt aan de hand van het model op zoek gaan naar de geschikte HP cartridges, die u voordelig online kunt bestellen.

HP cartridges voor diverse printers

De HP cartridges van ons huismerk zijn beschikbaar voor de diverse printers. Maakt u gebruik van een HP Digital Copier, een HP Inktjet model of een HP Envy printer? U kunt bij ons terecht voor cartridges wanneer u een HP Officejet of een HP Photosmart printer heeft staan, net als wanneer u afdrukken maakt met een HP PSC. Vanuit de categorie voor het model kunt u een keuze maken uit de verschillende apparaten. Bent u benieuwd welke HP printer u heeft staan? U kunt dit op de printer terugvinden, of kijken in de handleiding. Daarnaast kunt u de HP cartridges natuurlijk bekeken om het typenummer over te nemen. Op die manier kunt u eenvoudig dezelfde HP cartridges vinden.

Goedkope HP cartridges bestellen

U kunt de HP cartridges heel voordelig online bestellen, wij houden de kosten scherp voor u in de gaten. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op huismerk inktpatronen, waarmee we ervoor zorgen dat u niet voor het merk ‘HP’ betaalt. In plaats daarvan kunt u rekenen op goedkope HP cartridges met een relatief grote hoeveelheid inkt, zodat u daar een groot aantal afdrukken mee kunt maken. Uiteraard passen de huismerk HP cartridges uitstekend in de printer die u heeft staan.

Huismerk inktpatronen

De verschillende huismerk HP cartridges zijn een stuk voordeliger dan de originele exemplaren, terwijl u aan de andere kant kunt rekenen op een grotere hoeveelheid inkt in de patronen. U kunt hier meer afdrukken mee maken, zonder dat de garantie op uw printer verloren gaat. Blader door de verschillende cartridges, of ga specifiek op zoek naar het model waar u ook op dit moment gebruik van maakt. U kunt setjes cartridges bestellen, maar als u op zoek bent naar een bepaald soort HP cartridge kunt u deze ook los bestellen.