Wijzig printertype

Brother LC-123

Goedkope Brother LC-123 cartridges

Brother LC-123 cartridges bevatten een relatief grote hoeveelheid inkt, vooral wanneer je gebruik maakt van de XL inktpatronen. We zorgen daarmee voor een grotere hoeveelheid inkt in de patronen, zodat je daar langer gebruik van kunt blijven maken.

Online Brother LC-123 cartridges kopen

Wil je Brother LC-123 cartridges kopen? Je hoeft daar de deur niet voor uit, je kunt eenvoudig online je bestelling doorgeven. We hebben de Brother LC-123 cartridges netjes voor je op voorraad, wat betekent dat we direct met je bestelling aan de slag kunnen. Je hebt de Brother LC-123 inktpatronen zo snel mogelijk in huis, zodat je daar vervolgens gebruik van kunt maken. Uiteraard heb je de keuze uit de verschillende kleuren cartridges, net als een handig multipack om maximaal te besparen op de printkosten.

Multipack en specifieke kleuren

Wil je een multipack met Brother LC-123 cartridges bestellen, of wilt je aan de andere kant gebruik maken van de specifieke kleuren? De cartridges van het type Brother LC-123 bevatten een chip, wat betekent dat deze normaal gesproken relatief duur zijn. Wij zorgen voor een aanzienlijke besparing, door je alleen te laten betalen voor de inkt en de chip. De huismerk Brother LC-123 cartridges zijn qua kwaliteit gelijk aan de 100% originele inktpatronen, al betaal je hiervoor een scherpere prijs. We helpen je besparen op de printkosten, vooral wanneer je gebruik maakt van het multipack Brother LC-123 cartridges met Black, Yellow, Magenta en Cyan.

Huismerk Brother LC-123 inktpatronen

Een huismerk Brother LC-123 cartridge is volgens de ISO 9001 normen geproduceerd en zorgt voor de printkwaliteit die je gewend bent. Wat dat betreft kun je blijven printen zoals je dat deed, al betaal je voortaan een scherpere prijs. Uiteraard geldt dit voor de verschillende kleuren inktcartridges voor je Brother LC-123 die je kunt bestellen, als is het voordeel het grootst met het dubbele multipack. Op die manier betaal je nog maar een paar euro voor de verschillende Brother LC-123 cartridges, veel voordeliger dan wanneer je de 100% originele exemplaren van Brother aan zou schaffen.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service