HP 364

Hierboven vindt u een overzicht van onze HP 364 collectie. U kunt gemakkelijk individuele kleuren van deze collectie bestellen of direct een hele set. Bekijk hierboven snel ons aanbod en profiteer vandaag nog van super scherpe prijzen! Hieronder leest u alles over de HP 364.

HP 364

HP 364 cartridges kopen doet u voordelig op Alleeninkt.nl. Alleeninkt is de goedkoopste aanbieder van deze cartridges. De cartridges zijn geschikt voor verschillende merken printers. Zodra u een cartridge of een set selecteert, krijgt u direct inzicht in de printers die geschikt zijn voor de HP 364.

Kenmerken HP 364

De HP 364 collectie is een van onze populairste collecties binnen ons assortiment. Deze cartridges voorzien dan ook in vele behoeften. Met de HP 364 print u foto’s en tekst van de beste kwaliteit. Bestelt u de HP 364 bij Alleeninkt.nl, dan heeft u deze cartridges ook nog eens voor een hele aantrekkelijk prijs in huis!

Specificaties

Kleuren: Black, Photoblack, Cyan, Magenta, Yellow

Inhoud: Onze HP 364 cartridges bevatten een inhoud van wel 30 milliliter. De originele HP cartridges bevatten echter maar 6 of 13 milliliter. Bij Alleeninkt profiteert u dus van vijf keer zoveel inkt en betaald u maar de helft van de prijs. Hierbij is er geen sprake van kwaliteitsverlies en print u foto’s en tekst op professionele wijze. Maak boven daarom snel uw keus en profiteer vandaag nog van deze superdeal!