HP 302

HP 302 cartridges

Een set HP 302 cartridges kopen of op zoek naar de losse modellen? In zwart en in kleur, zodat je die ook los van elkaar zonder problemen kunt vervangen. Goed voor honderden pagina’s om te printen, zodat het daar niet aan zal liggen. We zorgen er met ons huismerk voor dat er in de meeste gevallen net wat meer inkt in zit. Een fijn idee, omdat je daardoor langer met de HP 302 inktpatronen kunt doen. Meer afdrukken voor een lagere prijs, zodat je met een win-win situatie op twee manieren kunt besparen.

HP 302 inkt

Je kunt de patronen met HP 302 inkt zonder problemen plaatsen, omdat die gelijk zijn aan de originele modellen. Van de buitenkant en binnenin, omdat je kunt rekenen op zeer hoge kwaliteit inkt. We produceren de inkt en de patronen volgens de ISO9001- en ISO14000-normen. Je kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit, voor de afdrukken die je gewend bent. Bestel online jouw HP 302 inkt, al was het maar om de kwaliteit zelf een keer te kunnen ervaren.

HP 302 cartridges kopen

Dankzij de lage prijs van de HP 302 cartridges kun je nog een keer een verkeerde afdruk maken, om het daarna zonder zorgen opnieuw te doen. Je betaalt niet langer hoge bedragen om inkt te kunnen bestellen. In plaats daarvan maak je er goedkoop gebruik van. Op die manier kun je tot 80% besparen op de printkosten, waardoor het weer leuk wordt om iets af te drukken. En twijfel je over de HP 302 cartridges voor jouw printer? Neem contact met ons op en stel je vraag, dan zit er een deskundige medewerker voor je klaar die je antwoord kan geven.