HP 300

HP 300

De HP 300 cartridges bestaan uit een combo-pack, waarmee u de mogelijkheid heeft om zowel in zwart-wit als in kleur af te drukken. Print u regelmatig documenten met af en toe een afbeelding, of uw logo bovenaan de pagina? Dan zorgen de HP 300 cartridges voor een aantrekkelijke combinatie van inktpatronen.

Capaciteit van de HP 300 cartridges

U kunt met de HP 300 cartridges rekenen op een behoorlijke capaciteit. De inktpatronen bevatten voldoende inkt voor 200 pagina’s in zwart, naast 165 pagina’s in drie-kleuren. Dat betekent dat de gemiddelde gebruiker hier een aardige tijd mee uit de voeten kan. U kunt zelf het gebruik van uw printer inschatten en op basis daarvan nagaan hoe vaak u de HP 300 cartridges dient te vervangen. Zolang u gebruik maakt van de HP 300 cartridges van ons huismerk weet u in ieder geval zeker dat u daarvoor een scherpe prijs betaalt.

Eigenschappen van de HP 300 cartridges

De HP 300 cartridges staan bekend om hun kleine inktdruppel, het gaat bij kleur slechts om 1,3pl tot 4,7pl. Voor de zwarte inkt geldt een druppel van 13,8pl, ook voldoende klein om nauwkeurige afdrukken mogelijk te maken. De cartridgess zorgen er op die manier voor dat u afdrukken van hoge kwaliteit kunt maken. Uiteraard geldt die hoge kwaliteit ook voor onze huismerk HP 300 cartridges, waardoor deze een heel eenvoudige mogelijkheid bieden om op de kosten te besparen en voortaan voordelig te printen met uw HP printer.

Huismerk HP 300 cartridges bestellen

Wilt u online huismerk van deze cartridges bestellen? Het is voldoende om online aan te geven hoeveel van de inktpatronen u wenst te ontvangen. Wilt u de huidige lege modellen in uw printer vervangen, of er met de HP 300 cartridges voor zorgen dat u er alvast een paar op voorraad heeft? U kunt ze op die manier meteen vervangen zodra de cassettes leeg zijn. Vervolgens kunt u weer nieuwe HP 300 cartridges bestellen, om de voorraad op peil te brengen en de printer in ieder geval nooit stil te laten staan.