• Goedkoopste van NL & BE
  • Kosteloos achteraf betalen
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis!*
  • Gratis bezorging vanaf € 50

Batterijen

Nieuwe batterijen kopen en daarvoor op zoek naar een scherpe aanbieding? Bekijk ons uitgebreide online assortiment. Voor een knoopcel, voor AA-batterijen, AAA en zelfs andere modellen. Eenvoudig online te bestellen, zodat je daar de deur niet voor uit hoeft. We maken het je online graag gemakkelijk, terwijl je ondertussen een lage prijs betaalt. Bekijk de AA- en AAA-modellen, die je bijvoorbeeld per 10 of per 12 kunt kopen. Net als de CR2 en andere modellen, beschikbaar van verschillende merken.

Knoopcel en AA-batterijen

Op zoek naar koopcellen in een specifieke maat? Kijk goed naar de code op het model dat je eventueel al hebt zitten, om die goed te kunnen vervangen. Daarmee zorg je ervoor dat je de juiste maat bestelt. En bekijk daarnaast onze AA-modellen. Goed van kwaliteit en beschikbaar van verschillende merken, zodat je die op je gemak online met elkaar kunt vergelijken. Je maakt met onze scherpe prijzen altijd een goede keuze uit de verschillende batterijen. We hebben ze online op voorraad, waardoor we de verzending naar jouw adres meteen voor je in orde kunt maken. Zo heb je de nieuwe batterijen die je wilt kopen vlot in huis, om daar direct gebruik van te maken.

AAA en andere batterijen kopen

En op zoek naar specifieke batterijen, voor een bepaald apparaat of om alvast achter de hand te houden? Zoek dan naar de AAA-batterijen en de andere modellen die er beschikbaar zijn. Per 2, per 10, per 12 of met een ander aantal. Je hebt online de keuze uit allerlei batterijen, van de verschillende merken en in diverse verpakkingen.

Vind de juiste batterij

Bekijk online welke je kunt kopen, zodat je daar een goed beeld van krijgt. En bestel ze meteen online, dan gaan wij er voor je mee aan de slag en maken we de verzending naar jouw adres in orde.