• Goedkoopste van NL & BE
  • Kosteloos achteraf betalen
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis!*
  • Gratis bezorging vanaf € 50

Werken bij Alleeninkt.nl

Ben jij de Content Marketeer die wij zoeken?
(16 uur per week, op termijn mogelijk uit te breiden)

Schud jij de meest creatieve en foutloze teksten zo uit je mouw? Vind je het leuk om zelf een content plan op te stellen en deze vervolgens succesvol uit te voeren? Lijkt het jou tof om te werken in een jong en enthousiast team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Alleeninkt.nl is een webshop voor catridges, toners, printers, papier en opslagmedia. Na vier succesvolle jaren hebben we ons bedrijf en onze marketing inzet eens onder de loep genomen. Met een nieuwe huisstijl en een duidelijke marketingstrategie zijn we klaar om ons bedrijf verder uit te bouwen. Ga jij ons daarbij helpen?

Wie ben jij en wat ga je doen?
Je bent in staat om onze marketingstrategie te vertalen naar een concreet en tof content plan, waarmee we ons merk inhoud en identiteit geven. Binnen dat plan zorg je voor mooie content die we succesvol kunnen inzetten in onze marketing campagnes. Je bent taalkundig goed onderlegd en je hebt een vlotte pen. Je gebruikt je creativiteit om Alleeninkt.nl op een originele en opvallende manier onder de aandacht te brengen én te houden. Het analyseren van de resultaten van onze uitingen is voor jou een makkie en je gebruikt deze informatie om de impact van nieuwe campagnes te vergroten. Verder zie je toe op een eenduidig taal- en stijlgebruik in alle communicatie uitingen; van social tot support en van de webshop tot onze after sales.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt een afgeronde mbo- of hbo-opleiding op het gebied van (marketing)communicatie. Je hebt al eens eerder gewerkt met Adobe Photoshop en bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Als je ervaring hebt met fotografie en video, dan heb je een streepje voor.

Wat bieden we jou?
Allereerst natuurlijk een werkplek in een jong en enthousiast team. Je krijgt bij ons veel vrijheid om je functie zelf in te vullen, waarbij je zelf verantwoordelijk bent voor het realiseren van je content plannen. Je mag werken op flexibele werkdagen en werktijden, maar idealiter zorg je ervoor dat je onze vrijdagmiddagborrels niet mist ;-) Word jij onze nieuwe collega?

Stuur ons je sollicitatie via info@alleeninkt.nl. Of.. print ’m uit en stuur ’m naar Alleeninkt.nl, Modem 20-A, 7741 MJ Coevorden.

 ________________________

Alleeninkt.nl groeit hard en daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Wij willen nog meer mensen goedkoper laten printen maar zonder jouw hulp kunnen wij dit nooit realiseren. 

Stageplekken voor bijna elke opleiding.

Wij zijn altijd op zoek naar studenten die ons team komen versterken. Wat ga je dan eigenlijk bij ons doen? Hieronder een aantal dagelijkse werkzaamheden:

  • Het verwerken van orders.
  • Helpen op de klantenservice.
  • Onze website verbeteren.
  • Brainstormen met onze marketingmedewerkers.
  • Het uitbreiden van ons assortiment.

Roy ging jou voor!

Opzoek naar een toffe stageplek? Roy ging jou voor en heeft ons assortiment uitbereid
met batterijen en papier. Naast zijn onderzoek was hij actief op de klantenservice en als
magazijnmedewerker. Roy scoorde een dikke 8,5! Ben je nieuwschierig en lijkt het je leuk
om ons te vergezellen, neem dan snel contact met ons op. Het bier staat koud

    

Inpakkers!

Wij zijn op zoek naar studenten die ons helpen met het verwerken van orders. Dagelijks verzenden wij honderden pakketten, voor 22:00 besteld de volgende dag geleverd! Het inpakken gaat bij ons dus de hele dag door. Heb jij naast school tijd om nog een aantal uur per dag orders te verwerken en een leuke zakcent te verdienen? Solliciteer dan direct! Mail je CV en motivatiebrief naar info@alleeninkt.nl en wellicht drinken we binnenkort samen een biertje of wijntje op de VRIJMIBO