• Goedkoopste van Nederland
  • Kosteloos achteraf betalen
  • Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis bezorging vanaf € 50

Verzenden & bezorging

De inpakkers van Alleeninkt.nl zitten geen moment stil. Wij verzenden bestellingen welke voor 22:00 zijn geplaatst dezelfde werkdag nog.

Verzendkosten in Nederland

Voor bestellingen naar Nederlandse adressen brengen wij €3,95 in rekening. Wanneer het orderbedrag hoger ligt dan €50,- versturen wij uw bestelling gratis.

Verzendkosten in België

Voor bestellingen naar Belgische adressen brengen wij €7,95 in rekening. Wanneer het orderbedrag hoger ligt dan €50,- versturen wij uw bestelling gratis.

Hoe wordt uw pakket verzonden?

Alleeninkt.nl werkt samen met verschillende transport maatschappijen. Wij proberen zoveel mogelijk pakketten te verpakken in brievenbusdozen om te voorkomen dat u thuis moet zijn wanneer de pakketbezorger voor de deur staat. Wanneer het pakket te groot is voor de brievenbus ontvangt u van ons een Track&Trace code via de mail.

Heeft uw pakket vertraging?

Helaas komt het soms voor dat uw pakket vertraging oploopt. Waar mensen werken worden fouten gemaakt zeggen wij altijd. In de meeste gevallen kunnen wij hier niets aan doen maar zullen ons altijd 110% inzetten om te kijken hoe we uw bestelling alsnog zo snel mogelijk kunnen leveren.

Voor 22:00 besteld.

 

Besteld

Bezorgdag

Maandag

Dinsdag

Dinsdag

Woensdag

Woensdag

Donderdag

Donderdag

Vrijdag

Vrijdag

Zaterdag

Zaterdag

Dinsdag

Zondag

Dinsdag