Verzenden & Bezorging

BLACK FRIDAY: In verband met de black friday drukte verwachten wij dat niet alle pakketten de volgende dag geleverd kunnen worden. 

Let op: Rond feestdagen hebben wij altijd te maken met een andere dienstregeling van de bezorgdienst. Onderaan deze pagina vind je hierover meer info.

De inpakkers van Alleeninkt.nl zitten geen moment stil! Bestellingen die voor 22:00 zijn geplaatst verzenden we dezelfde werkdag nog.

Nederland

Bezorgen in Nederland

Voor bestellingen naar Nederlandse adressen brengen wij €3,95 in rekening. Wanneer het orderbedrag hoger ligt dan €50,- versturen wij jouw bestelling gratis.

België

Bezorgen in België

Voor bestellingen naar Belgische adressen brengen wij €5,95 in rekening. Wanneer het orderbedrag hoger ligt dan €50,- versturen wij jouw bestelling gratis.

Hoe wordt jouw pakket verzonden?

Alleeninkt.nl werkt samen met verschillende pakketbezorgers. Wij verpakken onze producten zoveel mogelijk in brievenbusdozen, zodat je niet thuis hoeft te zijn als je pakket wordt afgeleverd. Wanneer het pakket te groot is voor de brievenbus ontvang je van ons een Track&Trace code via de mail.

Heeft jouw pakket vertraging?

Helaas komt het soms voor dat je pakket vertraging oploopt. Waar mensen werken worden fouten gemaakt zeggen wij altijd. In de meeste gevallen kunnen wij hier niets aan doen maar we zullen ons altijd 110% inzetten om te kijken hoe we je bestelling alsnog zo snel mogelijk kunnen leveren.

Besteld op maandag Bezorgd op dinsdag
Besteld op dinsdag Bezorgd op woensdag
Besteld op woensdag Bezorgd op donderdag
Besteld op donderdag Bezorgd op vrijdag
Besteld op vrijdag Bezorgd op zaterdag
Besteld op zaterdag Bezorgd op dinsdag
Besteld op zondag Bezorgd op dinsdag
Medewerkers Alleeninkt

Aangepaste levertijden feestdagen 2021

Rond de feestdagen is het bij de bezorgdiensten drukker en gelden er andere bezorgtijden- en dagen. Klik op onderstaande button om de aangepaste levertijden voor het resterende deel van 2021 in te zien.