• Goedkoopste van NL & BE
  • Kosteloos achteraf betalen
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis!*
  • Gratis bezorging vanaf € 50

Opslagmedia

Opslagmedia kopen? Je hebt de keuze uit verschillende media. Het gaat bijvoorbeeld om de traditionele CD (R) en de DVD, die je zonder problemen kunt beschrijven. Met een leuke film die je graag wilt zien, met bestanden of met muziek waar je naar wilt luisteren. Wat dat betreft kun je de opslagmedia gebruiken zoals je wilt, wij zorgen ervoor dat je die online kunt kopen. En zoek je in plaats van brandbare CD’s en DVD’s die je kunt kopen naar een USB-stick of een geheugenkaart? Ook daarvoor ben je bij ons online aan het juiste adres. We zorgen er daarmee voor dat je een medium kunt kopen met voldoende geheugen, zodat je er alles op kwijt kunt wat je wilt.

Opslagmedia als: Geheugenkaarten, USB-sticks en DVD’s

Je hebt binnen de opslagmedia die je kunt kopen de keuze uit bijvoorbeeld geheugenkaarten en USB-sticks. Met meerdere gigabytes aan capaciteit, zodat je er een groot aantal bestanden op kunt plaatsen. Documenten, muziek, video’s en andere bestanden, afhankelijk van waar je gebruik van wilt maken. Tip: gebruik de opslagmedia die je kunt kopen om regelmatig een back-up te maken. Op die manier voorkom je dat jouw data bij eventuele problemen verloren kan gaan. Wij hebben de verschillende opslagmedia voor je op voorraad. We kunnen de geheugenkaarten, USB-sticks, DVD’s en CD’s meteen naar je verzenden, zodat je daar gebruik van kunt maken.

Opslagmedia vanaf 8GB en meer

De geheugenkaarten en USB-sticks zijn beschikbaar vanaf een capaciteit van 8GB. Dat is ruim voldoende om al je belangrijke bestanden op te zetten. En wil je muziek luisteren of gebruik maken van films en video? Dan zijn er ook grotere modellen beschikbaar. Bijvoorbeeld met 16GB of met 32GB.

Meer informatie over geheugenkaarten

De geheugenkaarten bevatten in een aantal gevallen een adapter. Op die manier kun je met een microSD-kaart gebruik maken van een aansluiting voor een reguliere SD-kaart.