Vind in 3 stappen jouw cartridges of toners

Keuzehulp

Waar vind ik mijn printertype?
1.
2.
3.
 
 • Goedkoopste van Nederland
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Gratis achteraf betalen
 • 24 uurs levering
 • Gratis bezorging vanaf €50,-
 • Perfecte service
Veilig en eenvoudig betalen via

Waarom huismerk inkt cartridges?

30 October 2019

We horen en lezen dat er nog altijd twijfels zijn bij mensen om over te stappen op huismerk inkt. Deze twijfels zijn echter nergens voor nodig.. en om het duidelijk uit te leggen hebben we alle voordelen even op een rijtje gezet. Niks weerhoud je er nog van om te gaan besparen op printerinkt. Lees hieronder alle voordelen van huismerk inkt!


De voordelen van het huismerk van Alleeninkt.nl

 1. Huismerk cartridges worden door derden gefabriceerd en dit resulteert al snel in een besparing van 70%. Dit omdat deze fabrikanten hun printers super goedkoop verkopen en daardoor hun omzet moeten compenseren met de cartridges.

 2. Huismerk cartridges zijn in principe gerecyclede originele cartridges. Ze worden niet gedumpt en hierdoor zijn ze dus milieuvriendelijk. In deze tijd is dat zeker geen slecht begrip!

 3. Doordat je zoveel bespaart met huismerk cartridges, bespaart een gezin dat regelmatig print al snel 300 euro per jaar.

 4. Doordat de originele cartridges de kosten van de goedkope printers moeten compenseren, betaal je dus ook voor het verlies wat ze maken op de printers. Je betaald dus niet alleen voor de inkt, wat bij ons dus wel het geval is. Het is dus slimmer om voor huismerk te kiezen, zodat je echt waar voor je geld krijgt. :)

 5. Onze huismerk cartridges moeten aan dezelfde strenge eisen voldoen als de originele cartridges. Alles wordt getest volgens de ISO-9901 en ISO-14000 normen. Wij verkopen dus enkel cartridges van de hoogste kwaliteit.

 6. Het kwaliteitsverschil is dusdanig nihil dat je met het blote oog geen verschil zal zien tussen prints van originele cartridges en ons huismerk.

 7. Doordat wij onze producten enkel online verkopen hoeven wij geen extra kosten te rekenen voor de huur van een fysieke winkel. Met weinig inspanning kunnen wij een groot publiek aan klanten bereiken en deze snel van hun producten voorzien.

 8. Alle cartridges en toners van a-merken als Canon, HP, Epson, Lexmark, Brother en Samsung zijn beschikbaar in de huismerk variant. Gebruik onze keuzehulp om snel en eenvoudig het juiste artikel te vinden!

 9. In ons testcentrum zijn we voortdurend bezig om de nieuwste artikelen te testen en te ontwikkelen. Hierdoor kunnen we bij de release van een nieuw artikel snel schakelen en zorgen dat ook hier zo snel mogelijk een huismerk variant van komt.

 10. Huismerk cartridges kunnen geen fysieke schade veroorzaken aan je printer. Zoals al eerder aangegeven moeten de cartridges voldoen aan strenge eisen. het kan hooguit voorkomen dat een cartridge niet wordt herkend door een printer. In zo'n geval wordt er een nieuwe opgestuurd en is het probleem weer verholpen!

 11. Bij ons heb je een vriendelijke klantenservice die je snel van advies en hulp voorziet. Zowel via email en telefoon als in de chatfunctie op de website. Geen lange wachtrijen en/of keuzemenu's. Heb je een vraag? Laat het ons weten en we helpen je direct! Wij houden van blije klanten. :)

 12. Als kers op de taart kan het ook nooit zo zijn dat je garantie verloopt bij het gebruik van huismerk cartridges. De originele fabrikanten zijn wettelijk verplicht om huismerk producten toe te staan. Net zoals jij je eigen koffie kan kiezen voor jouw koffiezetapparaat, kan jij ook kiezen wat voor inktcartridges jij in je printer plaatst.

Besparen op je printkosten, wat houdt je nog tegen?!Haal eruit wat erin zit!

Uit je cartrides.
Uit je toners.
Uit je printer.
En uit je budget!