Vind in 3 stappen jouw cartridges of toners

Keuzehulp

Waar vind ik mijn printertype?
1.
2.
3.
 
  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service
Veilig en eenvoudig betalen via

Printservice ivm het coronavirus

16 maart 2020

Heb jij je huis momenteel ook al omgetoverd als je nieuwe werkplek voor de komende weken? De laatste dagen zijn er door het kabinet flinke maatregelen getroffen om verdere besmettingen van het corona virus te voorkomen. Via Social Media worden er verschillende oproepen geplaatst om andere mensen te helpen met bijvoorbeeld het uitlaten van hun hond, het doen van boodschappen of het ondersteunen van mensen met een zwakkere gezondheid. Allemaal mooie gebaren! ♥️

(30-03) !UPDATE: I.v.m ziekte en toenemende drukte in de webshop lopen we momenteel achter op de printservice. We hopen op jullie begrip.

(20-3) !UPDATE: Voeg al je bestanden samen in één document, op deze manier kunnen wij efficienter werken. Tip, gebruik: https://smallpdf.com/nl/pdf-samenvoegen
(19-3) !UPDATE: Graag alleen gebruik maken van de service als je zelf geen printer hebt. Anders kunnen we de mensen die het echt nodig hebben niet helpen.
(18-3) !UPDATE: Door het enorm aantal aanvragen duurt de verwerking momenteel wat langer, we doen ons uiterste best! ♥️
(17-3) !UPDATE: We willen iedereen graag verzoeken om een maximaal van 50 A4'tjes op te sturen, aangezien we graag iedereen willen helpen. Dank! Mocht het echt dringend zijn, laat het ons dan weten in de mail.

We zien dat mensen een printer nodig hebben, omdat ze vanuit huis moeten werken. Printers worden schaars en wij kunnen geen duizend printers opsturen, maar wel kunnen wij de printjes afdrukken. Uiteraard voor niks.

Wij van Alleeninkt.nl willen de mensen helpen die verplicht thuis moeten zitten. Dus werk jij momenteel thuis en heb je geen printer, maar moet je wel documenten printen? Geen nood, wij zijn er voor je! Wij sturen gratis al je printjes op via de post.

Dit kan van alles zijn:

  • Documenten voor je werk
  • Puzzel voor 's avonds op de bank
  • Kleurplaten voor de kids (Zie downloads onderaan de pagina)
  • Noem maar op!

Inspiratie: https://sudoku.cba.si/nl/

Voeg al je bestanden samen in één document, op deze manier kunnen wij efficienter werken. Tip, gebruik: https://smallpdf.com/nl/pdf-samenvoegen  (max. 10MB)


Privacy

Met alle documenten en gegevens gaan we discreet om. We zullen geen bestanden bekijken of lezen. 

Steun het Rode Kruis

Deze service is volledig gratis. Vind je dat deze service wat waard is, en wil je toch een gift doen? Doneer dit dan aan het rode kruis via de volgende knop:

Zij hebben het momenteel hard nodig.

Zorg voor elkaar, wees verstandig en ondersteun een ander waar mogelijk! ♥️

Haal eruit wat erin zit!

Uit je cartridges.
Uit je printer.
En uit je thuisisolatie!

 

*Let op: We versturen alles via brievenbuspost. Eventuele vermiste brieven vallen niet onder onze verantwoordelijkheid.

Pers?

Voor de pers hebben wij het persbericht hier toegevoegd aan de pagina. Nieuwste persbericht van 24-03-2020.