Papierversnipperaars

Papierversnipperaars

Welke papierversnipperaar je ook zoekt, bij Alleeninkt.nl hebben we alles voor het vernietigen of veilig verwerken van documenten. Wil jij het aantal shredders op kantoor uitbreiden? Bekijk hierboven dan ons ruime assortiment aan papierversnipperaars en meer!

Een papierversnipperaar kopen voor thuis of kantoor?

Zowel zelfstandig als mkb-ondernemers komen er steeds vaker mee in aanraking, de AVG wetten worden aangescherpt en het beveiligen van je klantgegevens en de discrete en effectieve vernietiging daarvan zijn tegenwoordig geen overbodige luxe. Daarom heeft  Alleeninkt.nl verschillende papierversnipperaars voor thuis op kantoor, maar ook voor middel tot grote bedrijven die discreet, en binnen verschillende veiligheidsniveaus zich willen ontdoen van gevoelige documenten.

Welk papierversnipperaar bij mijn werkzaamheden?

Wanneer je werkt met persoonsgegevens dien je deze altijd te kunnen vernietigen wanneer een klant dit verzoek doet bij een onderneming. Sommige bedrijven hebben naast digitale gegevens ook gegevens op papier. Wij raden in veel gevallen een minimale snipper verhouding van 400 stukjes per A4. Ook wel veiligheidsniveau P-4 genoemd. De verschillende veiligheidsniveaus zijn: 

P-1: 18 stroken per A4      

P-2: 35 stroken per A4      

P-3: 200 snippers per A4      

P-4: 400 snippers per A4      

P-5: 2000 snippers per A4      

P-5+: 6000 snippers per A4

P-6: 6000 snippers per A4

P-6+: 12.000 snippers per A4

P-7: 12.500 snippers per A4

Vrijwel iedere papierversnipperaar boven de P-4 is aan te raden voor iedereen die persoonsgegevens op papier bewaard. Denk bijvoorbeeld aan een cross-cut shredder of een microcut papierversnipperaar voor op kantoor. Voorkom het risico op data misbruik. Onze shredders zijn gebruiksvriendelijk en voorzien van meerdere beveiligingssystemen die zorgen voor en veilige verwerking van uw papieren. 

Snel en gemakkelijk papierversnipperaars in huis

In ons volledige assortiment papierversnipperaars vind je gegarandeerd waar je naar op zoek bent. En met onze grote voorraden betekent dit, dat als je vandaag voor 22:00 besteld. Je morgen je bestelling al in huis hebt. Ons kantoorartikelen assortiment is zorgvuldig samengesteld door onze ervaren inkopers. Zo verzekeren wij jou van top kwaliteits kantoorartikelen tegen de beste prijs. Betaal gemakkelijk en veilig met Ideale of  betaal simpel na 14 dagen achteraf met Billink.

Laden... Bezig met laden...

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service