Linialen

Goedkope liniaal of linialen set kopen?

Alleeninkt.nl heeft naast linialen ook geodriehoeken en andere meet instrumenten. Meet oppervlakken op uit schaaltekeningen of meet het midden van je handgemaakte verjaardagskaart gemakkelijk uit, met een duurzame krasvaste liniaal, geodriehoeken, gradenbogen.

Van duimstok tot liniaal

Een duimstok vind je vaak in de bouw, en is vaak gemaakt van hout of kunststof. Een Liniaal ook wel meetlint of meetlat genoemd vind je in verschillende afwerkingen, maten en materialen. Zo weten we bijvoorbeeld dat de eerste meetinstrumenten in klei werden gekerfd. Meetlatten worden onderverdeeld in centimeters en in millimeters. Sommige soorten geven ook de achtste inch maat weer. Dit wordt gebruikt in het landen zoals Amerika en Engeland.

De juiste liniaal voor de uiteenlopendste klussen

Voor iedere meetklus op kantoor of thuis, heeft Alleeninkt het juiste gereedschap. Ruim assortiment aan meetinstrumenten. We hebben meer dan alleen meetlatten, geodriehoeken en kaarthoekmeters. 

Bekijk hier onze:

  • Schaalstokken

  • Gradenbogen 

  • Rolmaten

  • Snijliniaal van staal

  • Tekendriehoeken

Meet alles met liniaal van alleeninkt.nl

Het maakt niet uit wat je op wilt meten, of je nu een student of architect bent, voor alle beroepen of juist voor de knutselaar. We hebben voor ieder de liniaal waar we zeker van weten dat iedere lijn kaarsrecht op papier gezet wordt! Met de producten van Alleeninkt raak je nooit meer het overzicht kwijt in je schaaltekeningen. En snij je de foto’s voor de hand gemaakte kaartje lijnrecht uit! Bekijk het assortiment en bestel snel de liniaal die bij jou past!

Snel en gemakkelijk liniaal bestellen.

Het juiste gerei voor in de etui vind je natuurlijk bij Alleeninkt.nl. We hebben meerdere varianten en sets voor je samengesteld. Naast normale varianten verkopen we ook gradenbogen en rolmaten. Voor de architecten en stedenbouwkundigen onder ons hebben we ook schaalstokken. Ons kantoorartikelen assortiment is nauwkeurig samengesteld door onze ervaren inkopers. Zo verzekeren we je van top kwaliteits kantoorartikelen tegen de beste prijs. Betaal gemakkelijk en veilig met iDEAL of  betaal simpel na 14 dagen achteraf met Billink.