Gekleurd papier

Gekleurd papier bestellen bij Alleeninkt.nl

Gekleurd A4 papier bestel je bij Alleeninkt.nl, de voordeligste in gekleurd maar ook in printpapier. Direct leverbaar vanuit onze voorraad weten we zeker dat we altijd de juiste hoeveelheid en kleur voor je beschikbaar hebben in ons magazijn. Ook voor onze papierwaren geldt, vandaag voor 22:00 besteld, betekend morgen al in huis. Dat is voordelig en snel en gemakkelijk blijven printen met Alleeninkt

Gekleurd papier in alle kleuren van de regenboog.   

Alleeninkt.nl heeft een grote collectie aan gekleurd, maar ook wit papier, zo vind je echt alle kleuren van de regenboog in ons assortiment. Op onze website bekijk en bestel je eenvoudig dat je nodig hebt. Naast alle standaard kleuren hebben we ook een scala aan kleurnuances opgenomen in ons assortiment. Om die ene brief net wat meer uit te laten springen dan de rest. Ook kun je kiezen uit pastel- en fluor kleuren. Gekleurd papier je voor verschillende doeleinden gebruiken. Omdat het uitermate geschikt is om op te printen. Kun je gekleurd papier makkelijk gebruiken om documentaties, presentaties, dossiers en rapporten op uit te printen. Uiteraard wordt de gekleurde variant ook veel gebruikt om heerlijk mee te knutselen.

Diverse formaten gekleurd papier

Bij ons ben je aan het juiste adres. Bestel gemakkelijk en voordelig je gekleurde papier, en reken veilig of af met Billink en betaal later!  Naast een breed assortiment leveren we ook andere kwaliteiten en in andere formaten zoals A3 en in A6 formaat. We hebben veel op voorraad en in verschillende diktes. De dikte van papier wordt aangegeven in grammen. Het meest gebruikte kopieerpapier is 80 grams.

Het voordeligste gekleurd papier bestel je hier!

Alleeninkt.nl heeft gekleurd A4tjes in overvloed! Geschikt voor iedere klus direct uit voorraad leverbaar. Zo bestel je altijd de gewenste hoeveelheid tegen de laagste prijs. Toch meerdere kleuren gekleurd papier nodig? We leveren ook assorti verpakkingen, hier zitten verschillende kleuren in een pakket. Gebruik je veel papier A4 gekleurd? We hanteren hoge kortingen als je meer bestelt! Bespaar op je papier inkoop met Alleeninkt.nl Bestel ook gemakkelijk en snel gekleurd papier A4 per pallet van 200 pakken à 500 vel, hiermee ben je nog voordeliger uit!

Laden... Bezig met laden...

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service