Canon cartridges

Keuzehulp

Gebruik de handige keuzehulp hierboven of kies uit één van de onderstaande Canon printer series.

Wilt u goedkoop Canon cartridges bestellen? Wij kunnen u daar online uitstekend mee van dienst zijn, we leveren zowel de PG en PGI zwarte patronen als de CL en CLI gekleurde patronen. U kunt optimaal gebruik maken van uw Canon printer, dankzij de voordelige Canon cartridges die u online kunt bestellen.

Goedkoop printen met Canon cartridges

Dankzij de goedkope cartridges voor uw Canon printer kunt u de kosten per afdruk flink drukken, terwijl u tegelijkertijd kunt rekenen op de best mogelijke kwaliteit. De inkt is uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld uw Canon BJ, Canon BJC of Canon Fax. De Canon cartridges zijn daarnaast beschikbaar voor bijvoorbeeld de Canon I, de Canon Multipas en de Canon PIXMA IP. Uiteraard betaalt u standaard een scherpe prijs voor de Canon cartridges, die we vervolgens binnen 24 uur bij u afleveren.

Goedkope Canon cartridges bestellen

Canon cartridges voor bijvoorbeeld uw PIXMA IX, PIXMA MG, PIXMA Mini of PIXMA MP zijn van hoge kwaliteit, aansluitend bij de kwaliteit van de printer die u heeft staan. Werkt u met een PIXMA MX, een PIXMA PRO, een PIXUS, Canon S of wellicht Canon Smartbase printer? Wij kunnen u voordelig de Canon cartridges leveren, zodat u daar eenvoudig gebruik van kunt maken. Het is voldoende online aan te geven welk type cartridges van Canon u nodig heeft. Wij zorgen voor de levering op uw adres, zodat u daar vlot gebruik van kunt maken. Uiteraard kunt u online heel veilig de cartridges afrekenen, wij gaan daarna direct voor u aan de slag.

Black, Magenta, Cyan en Yellow cartridges

U heeft online de keuze uit de verschillende bekende Canon cartridges, in het zwart en de verschillende kleuren. Het gaat om Black (BK), Magenta (M), Cyan (C) en Yellow (Y), de kleuren die uw Canon printer gebruikt om alle afdrukken te kunnen maken. De verschillende Canon cartridges zijn online los verkrijgbaar, net als in combinatieverpakkingen. U kunt dus ook een losse Canon cartridge bestellen. Maakt u bovendien gebruik van de XL-inktpatronen voor uw Canon printer? De Canon cartridges bevatten dan meer inkt, waardoor u hiermee meer afdrukken kunt maken en u een relatief lagere prijs per afdruk betaalt.