• Goedkoopste van NL & BE
  • Kosteloos achteraf betalen
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis!*
  • Gratis bezorging vanaf € 50

Inktcartridges

Bij Alleeninkt.nl betaalt u de laagste prijs voor uw inktcartridges! Hierboven ziet u verschillende merken printers staan. Klik op het merk printer waarvan u cartridges zoekt. U wordt vervolgens doorverwezen naar de verschillende series van dit merk.
Wanneer u de juiste serie geselecteerd hebt, vindt u de inktcartridges die u zoekt. Het printermerk en de juiste serie kunt u op uw printer vinden.

Informatie over inktcartridges

Niet elke inktcartridge past op één type printer. Daarom moet u bij aanschaf van inktcartridges goed kijken welk merk en type printer u heeft. Zodra u dit weet kunt u gaan zoeken naar de juiste cartridges voor uw printer. De merken die deze inktcartridges verkopen, vragen vaak erg veel geld voor de cartridges. Daarom hebben wij van Alleeninkt.nl ons eigen huismerk ontwikkeld. Wij verkopen inktcartridges die passen op allerlei verschillende merken en types, maar niet van het desbetreffende merk zijn. Om deze reden betaalt u stukken minder voor uw inktcartridges, maar blijft de kwaliteit gewaarborgd! Bent u toch niet tevreden over uw inktcartridges? Dan mag u ze van ons altijd terug sturen en krijgt u natuurlijk ook uw geld weer terug.

Waarom zijn onze inktcartridges zo goedkoop?

Vraagt u zichzelf af waarom wij inktcartridges zo goedkoop kunnen leveren en waarom originele cartridges zo duur zijn? Dit komt doordat de printers van deze merken zo extreem goedkoop geworden zijn. Tegenwoordig kun je een printer voor een prikkie kopen en de fabrikanten maken er daarom bijna geen winst meer op. Om toch rendabel te kunnen zijn, maken de fabrikanten de cartridges extreem duur. Het prijsverschil van onze inktcartridges en die van originele merken zit dus niet in de kwaliteit van de cartridges, maar in de goedkope printers van de originele merken.

Setjes en losse cartridges

In onze webshop kunt u de keuze maken of u een losse inktcartridge wilt bestellen of een setje. Soms kan het namelijk voorkomen dat u maar één kleur nodig heeft. Een losse cartridge bestellen is dan erg makkelijk.

Ga snel naar het assortiment inktcartridges voor uw printer en profiteer vandaag nog van onze super scherpe prijzen!