Inktcartridges

Klik op één van de onderstaande cartridge merken.

Brother cartridges Alleeninkt

Canon cartridges alleeninkt

Epson Cartridges Alleeninkt

HP Cartridges Alleeninkt

Lexmark cartridges Alleeninkt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij Alleeninkt.nl betaal je de laagste prijs voor je inktcartridges! Hierboven zie je verschillende merken printers staan. Klik op het merk printer waarvan jij cartridges zoekt. Je wordt vervolgens doorverwezen naar de verschillende series van dit merk. Wanneer je de juiste serie geselecteerd hebt, vind je de inktcartridges die jij zoekt. Het printermerk en de juiste serie kun je op je printer vinden.

Informatie over inktcartridges

Niet elke inktcartridge past op één type printer. Daarom moet je bij aanschaf van inktcartridges goed kijken welk merk en type printer je hebt. Zodra je dit weet kun je gaan zoeken naar de juiste cartridges voor jouw printer. De merken die deze inktcartridges verkopen, vragen vaak erg veel geld voor de cartridges. Daarom hebben wij van Alleeninkt.nl ons eigen huismerk ontwikkeld. Wij verkopen inktcartridges die passen op allerlei verschillende merken en types, maar niet van het desbetreffende merk zijn. Om deze reden betaal je stukken minder voor je inktcartridges, maar blijft de kwaliteit gewaarborgd! Ben je toch niet tevreden over je inktcartridges? Dan mag je ze van ons altijd terug sturen en krijg je natuurlijk ook je geld weer terug.

Waarom zijn onze inktcartridges zo goedkoop?

Vraag je jezelf af waarom wij inktcartridges zo goedkoop kunnen leveren en waarom originele cartridges zo duur zijn? Dit komt doordat de printers van deze merken zo extreem goedkoop geworden zijn. Tegenwoordig kun je een printer voor een prikkie kopen en de fabrikanten maken er daarom bijna geen winst meer op. Om toch rendabel te kunnen zijn, maken de fabrikanten de cartridges extreem duur. Het prijsverschil van onze inktcartridges en die van originele merken zit dus niet in de kwaliteit van de cartridges, maar in de goedkope printers van de originele merken.

Setjes en losse cartridges

In onze webshop kun je de keuze maken of je een losse inktcartridge wilt bestellen of een setje. Soms kan het namelijk voorkomen dat je maar één kleur nodig hebt. Een losse cartridge bestellen is dan erg makkelijk.

Ga snel naar het assortiment inktcartridges voor jouw printer en profiteer vandaag nog van onze super scherpe prijzen!