• Goedkoopste van NL & BE
  • Kosteloos achteraf betalen
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis!*
  • Gratis bezorging vanaf € 50

Over Alleeninkt

Wie zijn wij?

Alleeninkt.nl is de webshop voor kwalitatief goede en betaalbare printerinkt en wordt gerund door de jonge en enthousiaste ondernemers Daniël Keute en Nick van Klinken. Wat ooit begon als een studentenbedrijf, is nu een volwassen webshop. Ons doel is nog steeds ongewijzigd: goede cartridges en toners aanbieden voor een eerlijke prijs.

In 2013 ondervonden we dat het lastig was om betaalbare inktcartridges en toners te vinden op een website die betrouwbaar en veilig op ons overkwam. Daarom besloten we de handen ineen te slaan en zelf een gat in de markt te vullen. Onze eigen boontjes doppen, dat wilden we graag.

Webshop

We twijfelden dan ook geen moment en startten onze eigen onderneming. Om de kosten laag te houden, ontwikkelden we onze website zelf. Hoe we wat deden? Veel lezen, proberen, vallen en opstaan. Zo ontstond onze eigen webshop. Kortom: niet proat’n, maar gewoon doen! Dat is ons motto en de drijvende kracht achter Alleeninkt.nl.

Kwaliteit

Hoogwaardige kwaliteit voor de beste prijs. Dat kunnen wij bieden door met ons huismerk de kwaliteit van de bekende merken te evenaren. Daardoor laten wij onze klanten tot wel zeventig procent besparen op inktcartridges en toners. Dankzij jaren innovatie is er geen zichtbaar kwaliteitsverschil. Bovendien volgen we de ontwikkelingen op de voet, om te zorgen dat we bijna elk type printer kunnen voorzien van inkt.

Service

Mocht u toch problemen ondervinden met de producten van Alleeninkt.nl, dan vinden we altijd een passende oplossing. Bent u niet tevreden? Dan krijgt u uw geld terug! Want tevreden klanten, daar houden we van.