Rozen zijn magenta, viooltjes cyaan. Onze liefde voor inkt blijft altijd bestaan!

Valentijnsdag, de dag waarop je de liefde viert! Wat ga jij doen met Valentijnsdag? Ga jij gezellig met je partner en een goed glas wijn een romantische comedy kijken? Of heb je dit jaar flink uitgepakt om je lieve schat te verrassen met een weekendje schaapjes kijken op Texel? Wat je ook van plan bent 14 februari. Laat die kleine gebaren en zoetsappige liefdesverklaringen de atmosfeer vullen! Helemaal in deze bijzondere tijden, is het belangrijker dan ooit om je te verbinden met elkaar.

Last minute valentijnscadeaus en ideeën

We weten dat jullie allemaal erg druk zijn en daarom is het mogelijk dat jullie niet stil hebben gestaan bij het feit dat een leuk, maar vooral origineel Valentijnscadeau niet 123 in elkaar geknutseld is. Om die reden hebben we een aantal leuke ideeën voor jullie op een rij gezet, zodat jij van Valentijnsdag 2022 een dag kan maken vol met liefde!

Wat te doen met Valentijnsdag, hierbij onze 5 tips!

1. Liefde voor de toekomst
Samen een avondje scrollen door pinterest en foto’s uitprinten van jullie droomhuis of toch van die ideale romantische vakantie? Met een goed glas wijn samen wegdromen bij de visualisatie van jullie plannen. Kijk met liefde naar de toekomst en maak een collage!

2. Actieve Valentijnsdag
Of jullie huismussen zijn of toch vrije buitenvogels, plan de dag! Er gaat niets boven een dagje samen doen wat jullie echt leuk vinden. Print ieder een lijstje uit met 10 activiteiten, geef vervolgens de ander jouw lijstje en streep 5 á 7 dingen weg. Op die manier kun je de dag ongedwongen vullen met activiteiten die je partner en jij allebei leuk vinden!

3. De nostalgische romanticus
Net 2 maanden samen of toch al bijna een gouden huwelijksjubileum? We hebben allemaal fotoalbums in de kast of op je smartphone! En in het geval van een gouden huwelijk, fotoalbums vol liefde, passie en misschien ook wel verdriet. Er is niets fijner en rustgevender dan oude fotos bekijken met je partner op valentijnsdag. En heb je nog lege albums om te vullen met schoenendozen vol foto’s? Hier vind je alle artikelen Welke je nodig hebt om aan de slag te gaan met een kersvers fotoalbum.

4. Schrijf een ballad van de liefde
Of je nu een muzikaal wonder bent of het liever enkel van je afschrijft, een goed geformuleerde liefdesverklaring heeft het in veel gevallen nog gewonnen van alle andere tips die we hierboven hebben beschreven! Verras je geliefde met een brief vanuit je hart. Kort of lang, serieus of uitdagend. Het maakt niet uit hoe jij de liefde voor je partner toont. Zolang jij je hart maar laat spreken! We maken het je graag wat gemakkelijker, download onderaan deze pagina onze Valentijnsbrief template!

5.Liefde gaat door de maag
We slaan het hoofdgerecht over en gaan direct voor het toetje. Welk toetje mag tijdens jouw Valentijnsdag niet ontbreken? Aardbeien met chocoladesaus of toch slagroom op ……?
 

Bij Alleeninkt.nl gaat Valentijn verder dan alleen liefde voor inkt

We love you! Ja van jou, en we hopen de liefde ook met een anderen te kunnen delen. Daarom kun je op 14 februari tot 23:59 gebruik maken van 14% korting op je gehele bestelling bij Alleenliefde.. uhm Alleeninkt.nl met kortingscode: liefde14

Namens het hele team van Alleeninkt.nl, wensen we jou een liefdevolle Valentijnsdag toe!

P.S. Je printer verdient ook wat liefde met valentijnsdag. Verras daarom vandaag je printer met een verse set cartridges of toners die we met liefde voor je inpakken en vandaag nog verzenden! Uiteraard met 14% extra korting!

Laden... Bezig met laden...

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service