Printservice ivm het coronavirus

UPDATE: De gratis printservice is gestopt. Helaas komt aan alle mooie dingen een eind. Toch hebben we met onze printservice een maand lang meer dan 1000 mensen blij kunnen maken! Een indrukwekkend aantal, al zeggen we zelf! :) “Maar waarom zijn jullie hier dan mee gestopt?” horen we jullie denken. Begrijpelijk, maar we leggen het graag even uit!

Laten we bij het begin beginnen

Waarom zijn we gestart? Die vraag is simpel te beantwoorden. Vanaf het moment dat Nederland thuis begon te werken, steeg de vraag naar printers ongekend hard. Zo ook onze printers, die binnen no-time de deur uitvlogen. Hierdoor is het idee voor een printservice ontstaan. Een gratis service voor mensen - zonder printer - die “verplicht” thuis moeten zitten i.v.m. het coronavirus. Want hoe vervelend is dit: Je bent druk bezig met je werk, je wilt eigenlijk wat uitprinten, maar je komt erachter dat je printer het niet doet… of je hebt helemaal geen printer. Paniek! Met je handen in het haar kom je er vervolgens ook nog eens achter dat alle printers zijn uitverkocht… 

De printservice

Dat is waar wij te hulp schoten. De gratis printservice! We stelden een maximaal aantal pagina’s van 50 A4’tjes in, zodat we zoveel mogelijk mensen gebruik konden laten maken. De printservice was naast gratis ook vrijblijvend. Het enige wat we vroegen was een donatie voor het Rode Kruis. We hopen dan ook dat de gebruikers van de service dit massaal gedaan hebben! :)

We werden al snel overspoeld met positieve reacties en vele aanvragen. Zoveel aanvragen zelfs dat we constateerden dat de huidige apparatuur en processen niet optimaal ingericht waren. Snel schakelen met ons netwerk dus. Op zo’n moment is het fijn om te weten dat bedrijven direct voor je klaar staan. Webstores richtte een volledige geoptimaliseerde pagina in, waarbij de printservice door gebruikers binnen enkele stappen eenvoudig en snel aangevraagd kon worden. Wat betreft de apparatuur stond MFP Solutions binnen 24 uur bij ons de stoep met 2 gloednieuwe printers die nog sneller printen dan onze eigen ogen konden doen afknipperen. Nogmaals dank hiervoor @Webstores en @MFP Solutions!

Waarom zijn we ermee gestopt?

We merken dat we op onze achterste poten lopen en onze huidige bedrijfsvoering lijdt daaronder. Het was namelijk niet alleen de printservice die storm liep, maar ook onze webshop schoot door het plafond. We konden onze voorraad niet goed op peil houden. Omdat er namelijk van alle kanten massaal ingekocht werd, kwamen voorraden bij onze leveranciers ook onder druk te staan. Hamsteren gebeurt helaas niet alleen in de supermarkt. ;) Daarnaast kwamen we om in de orders, telefoontjes, e-mails en chats. Dat onze klantenservice noodgedwongen thuis moest werken, maak het ook bepaald niet makkelijker. Uiteindelijk merkten we dat de printservice hier enorm onder leed. We kunnen het op dit moment gewoonweg niet meer de aandacht geven, zodat het ook echt een voordeel blijft voor de gebruikers.

Tot slot

Vandaar ons besluit om voor nu een punt achter de printservice te zetten. Wat overblijft is een ontzettend blij, energiek en voldaan gevoel. We zijn overladen met lieve berichten en ook werd het initiatief massaal gedeeld door verschillende media kanalen. Van radiostations tot social influencers, bedankt voor het delen en jullie bijdrage aan deze actie!

Ben je nou benieuwd hoeveel we precies hebben verwerkt met onze printservice? Op onze Instagram hebben we een kleine samenvatting gemaakt met leuke cijfers en feiten. Hier zie je bijvoorbeeld hoeveel printjes we precies hebben verwerkt!

Volg ons op insta: @alleeninkt.nl

Printservice-resultaat-blog3

Steun het Rode Kruis

De printservice mag dan wel voorbij zijn, maar het virus verspreid zich nog altijd. Steun daarom het Rode Kruis! Zij werken elke dag nog met bloed, zweet en tranen om ervoor te zorgen dat we het virus onder controle kunnen krijgen. Waardeer jij het werk van deze strijders ook net als wij? Doneer dan aan het Rode Kruis via de volgende knop:

Zij hebben het momenteel hard nodig.

Zorg voor elkaar, wees verstandig en ondersteun een ander waar mogelijk! ♥️
 

Haal eruit wat erin zit!

Uit je cartridges.
Uit je printer.
En uit je thuisisolatie!


Pers?

Voor de pers hebben wij het persbericht hier toegevoegd aan de pagina. Nieuwste persbericht van 24-03-2020.

Laden... Bezig met laden...

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service