GoGreen verzending met DHL

De klimaatverandering is nog nooit zo extreem in het nieuws aanwezig geweest als heden. Het stikstof plafond is doorbroken en er wordt alles aan gedaan om dit weer te repareren. Voor velen betekent dit dat ze niet door kunnen boeren zoals ze al generaties lang gewend zijn. Voor ons gaat dit niet op, maar wij willen maar al te graag bijdragen aan de reducering van stikstofproductie.

GoGreen met DHL
Een goede reden voor ons om DHL te kiezen als logistieke partner. DHL heeft als doel om in 2050 haar CO2-uitstoot volledig terug te brengen naar nul. Een fantastisch doel als je het ons vraagt. Sinds de start van 2021 verzendt DHL al klimaatneutraal. Doormiddel van investeringen in duurzame partners, projecten en initiatieven wordt dit mogelijk gemaakt

Innovatie
Door te investeren in elektrisch vervoer levert DHL vanaf 2025 al haar pakketjes emissievrij af bij de consument. Dat is toch goed om te weten? Jouw pakketje heeft bijgedragen aan een betere wereld! Naast elektrisch vervoer is DHL ook druk bezig met het testen van vrachtwagens die rijden op hydrotreated vegatable oil. Dat is nogal een mond vol... en wat het precies is weten wij ook niet, maar het blijkt een brandstof te zijn die 90% minder uitstoot!

Compensatie
Alle CO2 die nu (nog) uitgestoten wordt, dringen ze terug tot nul via het GoGreen compensatieprogramma. Dit gebeurd doormiddel van investeringen in duurzame partners, projecten en initiatieven. Wij betalen per consument een toeslag aan DHL. Doormiddel van deze toeslag wordt de uistoot gedeeltelijk gecompenseerd. De overige kosten worden door DHL gedekt om ervoor te zorgen dat de pakketjes 100% klimaatneutraal verzonden worden!

Met een gerust hart bestellen
Door deze maatregelen kan jij als consument dus met een gerust hart je bestelling plaatsen bij Alleeninkt.nl. Mocht je nog vragen hebben dan staan wij altijd klaar om deze voor je te beantwoorden!

Laden... Bezig met laden...

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service