KM

Maak uw keuze uit één van de onderstaande Kyocera KM series.

Waarom zou je kiezen voor een Kyocera KM?

Het grootste voordeel dat je hebt met een Kyocera KM is dat de printers uit deze serie multifunctioneel zijn. Naast het printen kunnen de apparaten namelijk meestal ook gebruikt worden om te kopiëren. De nieuwe modellen beschikken verder vaak nog over de mogelijkheid om te scannen en een enkel model uit de serie kan ook faxen. De printers maken gebruik van een enkele zwarte toner, hierdoor zijn ze niet in staat om in kleur af te drukken. De gemiddelde afdruksnelheid van de printers uit deze serie ligt tussen de 16 en 50 pagina’s per minuut. Vanzelfsprekend hebben de nieuwere printers een hogere afdruksnelheid van de oude modellen.

Waarom zou je toch niet kiezen voor een Kyocera KM?

De afmetingen en het gewicht zijn twee punten van de Kyocera KM printers die mogelijk als nadeel ervaren kunnen worden. De printers uit deze serie zijn namelijk redelijk groot en beginnen al op een gewicht van 40 kilo. De nieuwe, wat meer uitgebreide apparaten met meer functies zijn nog groter en zwaarder en lopen op tot een gewicht van wel 85 kilo. Hierdoor zijn de printers dan ook beter geschikt voor op een kantoor dan voor het thuisgebruik. Tot slot is het nog een nadeel dat de printers een redelijk hoog stroomverbruik hebben op het moment dat ze operationeel zijn.

Kwalitatief gezien de beste huismerk toners

Ben je op zoek naar de beste Kyocera KM toners? Kies dan eens voor ons huismerk! Als onze huismerk toners vergeleken worden met de originele variant dan valt er te zeggen dat ze kwalitatief gezien net zo goed zijn. De toners onderscheiden zich echter duidelijk van het origineel als het gaat over de prijs van de producten. Onze huismerk producten zijn namelijk een stuk voordeliger dan de originele variant. Zo betaal je, in tegenstelling tot bij het origineel, bij ons geen extra verborgen kosten voor de naam en het merk van het product.