MagiColor

Maak uw keuze uit één van de onderstaande Konica Minolta MagiColor series.

Konica Minolta Magicolor en zijn specificaties

Wat een opvallend punt is aan de apparaten uit de Konica Minolta Magicolor serie, is dat het geen multifunctionele of all-in-one printers zijn. De printers uit deze reeks beschikken namelijk alleen over de mogelijkheid om te printen. Daarnaast is het bij de Konica Minolta Magicolor printers, zoals de naam eigenlijk al zegt, wel een mogelijkheid om in kleur te printen. De printers beschikken over vier losse toners, drie voor de kleuren en een voor het zwart. Op het moment dat een van de vier op is, kan deze dus heel eenvoudig vervangen worden door de betreffende toner om te wisselen met een nieuwe. De gemiddelde afdruksnelheid hangt een beetje af van hoe nieuw de printer is. Zo varieert de afdruksnelheid voor het zwart-wit tussen de 16 en 35 pagina’s per minuut en voor kleur tussen de 4 en 35 pagina’s per minuut.

Overige specificaties

Een handige functie waar de meeste Konica Minolta Magicolor printers over beschikken is het automatisch dubbelzijdig afdrukken. Door deze optie in te schakelen, kan de printer automatisch gebruik maken van beide zijden van een vel papier zonder dat je deze telkens handmatig hoeft te draaien. Daarnaast is een groot gedeelte van de Konica Minolta Magicolor printers gecertificeerd met een Energy Star en voldoen ze aan de milieustandaarden. Een apparaat krijgt een Energy Star certificaat op het moment dat deze als energie efficiënt wordt gezien.

Beperkte functionaliteit

Misschien wel het grootste nadeel aan de Konica Minolta Magicolor printers is dat ze een beperkte functionaliteit hebben. Zo kunnen ze, zoals eerder aangegeven, alleen printen en beschikken ze niet over de mogelijk om te scannen, kopiëren of faxen. Daarnaast is het bij de printers uit deze serie ook niet mogelijk om vanaf je mobiele apparaat te printen. Programma’s als Konica Minolta Mobile Print, Google Cloud Print en Mopria worden bijvoorbeeld niet ondersteund. Tot slot zijn de printers vrij groot waardoor ze aardig op kunnen lopen in het gewicht. De Konica Minolta Magicolor printers zijn dan ook voornamelijk geschikt voor het gebruik op kantoor en niet voor thuis.

Maak ook de keuze voor ons huismerk

Waarom zou je voor ons huismerk kiezen in plaats van het origineel? Het grootste voordeel dat je met onze huismerk toners hebt, is dat ze een stuk goedkoper zijn dan de originele variant. Door te kiezen voor de huismerk toners kun je namelijk tot wel 80% besparen op je printkosten. Naast dat ze een stuk voordeliger zijn, zijn de huismerk producten op het gebied van kwaliteit ook nog eens volledig gelijk aan het origineel. Zo kun je dus altijd hoogwaardige kwaliteit verwachten, maar dan een stuk voordeliger!