Bizhub

Maak uw keuze uit één van de onderstaande Konica Minolta Bizhub series.

Kenmerken van de Konica Minolta Bizhub

Een van de kenmerken is dat de apparaten uit de Konica Minolta Bizhub serie multifunctionele printers zijn. Naast het printen behoren het kopiëren, scannen en faxen dus ook tot de mogelijkheden. De Konica Minolta Bizhub printers beschikken in tegenstelling tot veel andere printers maar over een toner. Het is bij deze apparaten dan ook alleen mogelijk om printjes te maken in het zwart-wit. De gemiddelde afdruksnelheid van de apparaten uit deze serie varieert nogal en ligt vrij ver uit elkaar, dit heeft te maken met het model van de printer. Zo ligt de afdruksnelheid van de Konica Minolta Bizhub printers tussen de 21 en 95 pagina’s per minuut, afhankelijk van hoe nieuw de printer is.

Energiezuinige printers

Het grote voordeel van de Konica Minolta Bizhub printers is dat een groot gedeelte van de apparaten als energiezuinige printers worden gezien. Zo beschikt een groot deel van de apparaten over een zogeheten eco modus, daarnaast zijn ze gecertificeerd met een Energy Star. Met de eco modus ingeschakeld, wordt het energieverbruik van de printer omlaag gebracht en bespaar je op de stroomkosten. Een ander mogelijkheid waar de printers over beschikken is het automatisch dubbelzijdig afdrukken. Met deze optie worden automatisch beide zijden van een pagina gebruikt en heb je minder papier nodig. Tot slot beschikken de printers ook nog over een directe faxverbinding vanaf de PC.

Hebben de printers ook nadelen?

Zoals eerder aangegeven beschikken de Konica Minolta Bizhub printers maar over een enkele zwarte toner. Het nadeel hiervan is dan ook dat de apparaten uit deze serie niet in staat zijn om in kleur af te drukken. Een ander punt dat mogelijk als nadeel ervaren kan worden, is dat een groot gedeelte van de printers niet beschikken over de mogelijkheid om te printen vanaf je mobiele apparaat. Het is dan ook zo dat alleen de nieuwere modellen ondersteuning bieden voor het printen vanaf een mobiel apparaat. Dit wordt dan gedaan met behulp van Google Cloud Print, Mopria of Konica Minolta Mobile Print.

Konica Minolta Bizhub toner met de beste prijs

Als je op zoek bent naar de voordeligste toners dan ben je bij Alleeninkt.nl natuurlijk aan het juiste adres! De huismerk toners die aangeboden worden op onze site zijn namelijk een stuk goedkoper dan de originele variant. Daarnaast is het huismerk kwalitatief gezien net zo hoogwaardig als het origineel, onze producten moeten namelijk aan strenge eisen voldoen. Door te kiezen voor ons huismerk kun je dus een stuk goedkoper printen!