Laserjet

Maak uw keuze uit één van de onderstaande HP Laserjet series.

Wat kan ik met een HP Laserjet printer?

De HP Laserjet printers zijn over het algemeen al redelijk oud waardoor ze niet beschikken over de nieuwste technologische ontwikkelingen. Ondanks dat de printers niet het nieuwste van het nieuwste zijn beschikt een deel van de modellen wel over de functies om te kopiëren en scannen, met een enkel model kan ook gefaxt worden. Het is goed om te weten dat de HP Laserjet printer maar beschikken over één toner. De printers maken alleen gebruik van een zwarte toner waardoor het niet mogelijk is om te printen in kleur.

Wat kan een HP Laserjet printer niet?

De HP Laserjet printers zijn al aardig op leeftijd, hierdoor zijn er een hoop functies waar ze niet over beschikken. Een van de functies die een groot deel van de printers mist is de mogelijkheid om te verbinden met het Wi-Fi netwerk, ze moeten dus meestal verbonden worden met een internetkabel. Je kunt geen gebruik maken van Google Cloud Print en Apple AirPrint bij deze modellen, hierdoor is het niet mogelijk om draadloos opdrachten naar de printer te versturen vanaf je smartphone, tablet of laptop. Als laatste hebben de HP Laserjet printers geen functionaliteit om randloos te printen. Bij elke afdruk die je maakt zal dus een witrand op de pagina verschijnen.

Zijn er nog wel goede toners te vinden voor deze printers?

Natuurlijk zijn er nog goede toners te vinden voor deze printers! We hebben een ruim aanbod aan huismerk toners. Het voordeel van ons huismerk is dat de toners een hogere printcapaciteit hebben dan originele toners, dit komt door de grotere hoeveelheid inkt. Daarnaast is de kwaliteit van de huismerk toners even goed als die van het originele merkt. Het voordeel is dus dat je met ons eigen merk stukken voordeliger print.