LaserJet Enterprise Flow

Maak uw keuze uit één van de onderstaande HP LaserJet Enterprise Flow series.

Is de HP LaserJet Enterprise Flow geschikt voor mij?

Een van de grootste voordelen van de printers uit de HP LaserJet Enterprise Flow series is dat het multifunctionele en vaak all-in-one printers zijn. Met een groot deel van de apparaten kun je dus ook kopiëren, scannen of faxen naast je alledaagse printtaken. De printers uit deze serie zijn over het algemeen vrij groot, hierdoor kunnen ze aardig zwaar zijn. De HP LaserJet Enterprise Flow printers zijn dan ook voornamelijk geschikt voor de wat grotere omgevingen waarin veel wordt geprint, zoals het kantoor bijvoorbeeld. De gemiddelde printsnelheid van de printers ligt tussen de 40 en 60 pagina’s per minuut.

Printerfuncties van de HP LaserJet Enterprise Flow

Automatisch dubbelzijdig printen is een van de opties waar je gebruik van kunt maken met een HP LaserJet Enterprise Flow. Zo maakt de printer automatisch gebruik van beide zijden van de pagina. Je hoeft deze dus niet meer stuk voor stuk handmatig te draaien waardoor je een hoop tijd bespaart. De meeste printers uit deze reeks bieden ondersteuning voor Google Cloud Print, Apple AirPrint, Mopria Print Service en HP ePrint. Hiermee kun je gemakkelijk en snel door middel van je telefoon een opdracht versturen naar de printer. Daarnaast beschikt het grootste gedeelte van de printers over een automatische documentinvoer. Deze automatische documentinvoer zorgt ervoor dat een stapel papier tijdens het scannen automatisch verwerkt wordt. Het is dus niet meer nodig om de pagina’s zelf per stuk en handmatig te scannen.

HP LaserJet Enterprise Flow heeft geen Wi-Fi

Een van de mogelijkheden waar je niet over beschikt met een HP LaserJet Enterprise Flow printer is het verbinden met een Wi-Fi netwerk. De printers beschikken namelijk niet over onboard Wi-Fi waardoor ze alleen met een kabel verbonden kunnen worden. Verder beschikken de HP LaserJet Enterprise Flow printers enkel over een zwarte toner, hierdoor is het dus niet mogelijk om pagina’s in kleur af te drukken. De printers uit de HP LaserJet Enterprise Flow series zijn door hun grote omvang niet echt geschikt voor in de kleine ruimtes. Door de grote omvang lopen de printers dan ook aardig op in het gewicht.

Aantrekkelijke huismerk toners voor je HP LaserJet Enterprise Flow

Bij ons ben je er altijd van verzekerd dat je de laagste prijs hebt voor toners in je HP LaserJet Enterprise Flow. In ons assortiment hebben we namelijk alleen onze eigen huismerk toners. Deze zijn een stuk goedkoper dan de originele variant en bevatten daarnaast ook nog een grotere hoeveelheid inkt. Zo kunnen er meer pagina’s geprint worden en is het minder snel nodig om nieuwe toners aan te schaffen, lekker voordelig dus!