Laserjet Enterprise Flow

Maak uw keuze uit één van de onderstaande HP Laserjet Enterprise Flow series.

Is de HP Laserjet Enterprise Flow geschikt voor mij?

Een van de grootste voordelen die je hebt met printers uit de HP LaserJet Enterprise Flow series is dat het multifunctionele en vaak all-in-one printers zijn. Met een groot deel van de apparaten kun je dus ook kopiëren, scannen of faxen naast je alledaagse printtaken. De printers uit deze serie zijn over het algemeen vrij groot, hierdoor lopen ze aardig op in het gewicht. De HP LaserJet Enterprise Flow printers zijn dan ook voornamelijk geschikt voor een wat grotere omgeving waarin veel wordt geprint, het kantoor bijvoorbeeld. De gemiddelde printsnelheid van de printers ligt op de 40 tot wel 60 pagina’s per minuut.

Printerfuncties van de HP Laserjet Enterprise Flow

Automatisch dubbelzijdig printen is een van de opties waar je gebruik van kan maken met een HP Laserjet Enterprise Flow. Zo maakt de printer automatisch gebruik van beide zijden van de pagina, hoef je deze niet meer stuk voor stuk handmatig te draaien en bespaar je een hoop tijd. De meeste printers uit deze reeks hebben ondersteuning voor Google Cloud Print, Apple AirPrint, Mopria Print Service en HP ePrint. Hiermee kun je gemakkelijk en snel door middel van je telefoon een opdracht versturen naar de printer. Daarnaast beschikt het grootste gedeelte van de printers over een automatische documentinvoer. Een automatische documentinvoer zorgt ervoor dat een stapel papier automatisch verwerkt wordt. Het is dus niet meer nodig om de pagina’s zelf per stuk te scannen.

Geen Wi-Fi

Een van de mogelijkheden waar je niet over beschikt met de HP Laserjet Enterprise Flow printers is het verbinden met een Wi-Fi netwerk. De printers beschikken namelijk niet over Wi-Fi onboard waardoor ze alleen met een kabel verbonden kunnen worden. Verder maken de printers alleen gebruik van een zwarte toner, hierdoor is het dus niet mogelijk om pagina’s in kleur af te drukken. De printers uit de HP Laserjet Enterprise Flow series zijn door de grote omvang niet geschikt voor in de kleine ruimtes. Door de grote omvang lopen de printers ook aardig op in het gewicht.

Aantrekkelijke huismerk toners

Bij ons ben je altijd verzekerd van de voordeligste prijs voor je toners. In ons assortiment hebben we namelijk alleen onze eigen huismerk toners en deze zijn een stuk goedkoper dan de originele variant. Daarnaast bevatten onze eigen toners ook nog eens een grotere hoeveelheid inkt dan de originele toners. Zo kunnen er meer pagina’s geprint worden en is het minder snel nodig om een nieuwe toner aan te schaffen. Lekker voordelig dus!