Color Laserjet

Maak uw keuze uit één van de onderstaande HP Color Laserjet series.

Waarom zou je keuze vallen op een HP Color Laserjet?

Een van de grote voordelen van een HP Color Laserjet printer is dat deze naast zwart-wit ook in kleur kan printen en beschikt over vier afzonderlijke toners. Het voordeel van losse toners is dat je alleen de toner hoeft te vervangen die daadwerkelijk leeg is. Zo hoef je dus geen halfvolle toners meer weg te gooien en print je een stuk efficiënter. Het andere voordeel is dat een deel van de HP Color Laserjet printers multifunctioneel is. Zo kun je de printers die multifunctioneel zijn niet alleen gebruiken voor het printen, maar ook voor het scannen, faxen en kopiëren. De gemiddelde printsnelheid van de printer hangt erg af van hoe nieuw de printer is. De printsnelheid van de printers in deze serie ligt tussen de 8-30 pagina’s per minuut in zwart-wit en tussen de 4-30 pagina’s per minuut in kleur.

Welke gemakken mis ik met een HP Color Laserjet?

Een voorbeeld van een gemak die je mogelijk kan misschien met een HP Color Laserjet is de verbinding met het Wi-Fi netwerk. Een groot deel van de printers uit deze serie moet namelijk verbonden worden door middel van een internetkabel en is niet in staat om draadloos een verbinding te leggen. De printers zijn niet compatibel om apps zoals Mopria Print Service, Google Cloud Print en Apple AirPrint te ondersteunen. Het is daarom niet mogelijk om vanaf je telefoon, laptop of tablet draadloos en op afstand opdrachten te versturen naar je printer.

Het gemak van de beste toners

Een van de verschillen is dat onze huismerk toners in verhouding tot de originele toners een stuk meer inkt bevatten. Het grootst gemak van deze grotere hoeveelheid inkt is dat de toners minder snel vervangen hoeven te worden. Daarnaast zijn de huismerk toners net als de originele toners van hoogwaardige kwaliteit, je kunt dus altijd rekenen op de beste printjes. Doordat onze toners langer meegaan dan de originelen print je een stuk voordeliger.