Color LaserJet Pro

Maak uw keuze uit één van de onderstaande HP Color LaserJet Pro series.

Een HP Color LaserJet Pro aanschaffen?

Het grootste gemak waarin een HP Color LaserJet Pro je voorziet, is dat ze inzetbaar zijn voor meerdere activiteiten. De meeste modellen zijn namelijk multifunctionele all-in-one printers waardoor je ze naast het printen ook kunt gebruiken om te kopiëren en scannen. Daarnaast hebben sommige modellen nog een extra functie en bieden ze je ook de mogelijkheid om te faxen. De HP Color LaserJet Pro printers maken gebruik van vier verschillende toners, drie voor de kleuren en een voor het zwart. Het gemak hiervan is dat je eenvoudig een enkele lege toner kunt vervangen, zo gooi je nooit meer een halfvolle toner weg omdat een van de kleuren leeg is. De gemiddelde printsnelheid van de HP Color LaserJet Pro ligt voor zowel zwart-wit als voor kleur rond de 18 pagina’s per minuut.

Wat maakt de HP Color LaserJet Pro aantrekkelijk?

Een van de aantrekkelijke punten van de HP Color LaserJet Pro is dat de meeste printers uit deze serie beschikken over een automatische documentinvoer. Je hoeft dus niet elk velletje papier een voor een in te voeren. De printer kopieert of scant namelijk automatisch meerdere vellen na elkaar zonder dat je daar wat voor hoeft te doen. Verder zijn de printers allemaal compatibel met Apple AirPrint en/of Google Cloud Print. Het is dus heel eenvoudig om een printopdracht naar de printer te versturen vanaf je tablet, laptop of smartphone.

Welke functies beschikt de HP Color LaserJet Pro niet over?

Randloos printen is een van de functies waar de HP Color LaserJet Pro printers niet over beschikken. Hierdoor is het dan ook nog mogelijk om de printer gebruik te laten van het gehele vel papier, elke pagina die afgedrukt wordt zal een zogeheten witrand hebben. Een ander punt is dat de HP Color LaserJet Pro modellen geen fotoprinters zijn. Als je regelmatig foto’s print, raden we je aan om voor een printer te kiezen die wel als fotoprinter geclassificeerd wordt. Fotoprinters staan namelijk bekend om de hoogwaardige kwaliteit waardoor ze uiterst geschikt zijn voor het maken van afdrukken met de beste details.

Waar kan ik HP Color LaserJet Pro toners bestellen met een gunstige prijs?

HP Color LaserJet Pro toners met de gunstigste prijs bestel je natuurlijk bij ons! De toners die we aanbieden zijn van ons eigen huismerk en zijn kwalitatief gezien te vergelijken met de originele toners. Waar onze huismerk toners zich duidelijk in onderscheiden is de prijs. Onze toners zijn namelijk stukken voordeliger tot het origineel. Door de keuze te maken voor ons huismerk kun je tot wel 80% besparen.