Color Laserjet Pro

Maak uw keuze uit één van de onderstaande HP Color Laserjet Pro series.

Een HP Color Laserjet Pro aanschaffen?

Het grootste gemak waarin een HP Color LaserJet Pro je voorziet is dat ze inzetbaar zijn voor meerdere activiteiten. De meeste modellen zijn multifunctionele all-in-one printer waardoor je ze naast het printen ook kunt gebruiken voor kopiëren en scannen. Sommige modellen hebben nog een extra functie en bieden je ook de mogelijkheid om te faxen. De printers maken gebruik van vier verschillende toners, drie voor de kleuren en één voor het zwart. Het gemak hiervan is dat je eenvoudig een enkele lege toner kunt vervangen, zo gooi je nooit meer een halfvolle toner weg omdat een van de kleuren op is. De gemiddelde printsnelheid van de HP Color Laserjet Pro ligt voor zowel zwart-wit als voor kleur rond de 18 pagina’s per minuut.

Wat maakt de HP Color Laserjet Pro aantrekkelijk?

Een van de aantrekkelijke punten van de HP Color Laserjet Pro is dat de meeste printers uit deze serie beschikken over een automatische documentinvoer. Je hoeft dus niet elk velletje papier één voor één in te voeren, de printer kopieert of scant namelijk automatisch meerdere vellen na elkaar zonder dat je daar wat voor hoeft te doen. Daarnaast zijn de printers allemaal compatibel met Apple AirPrint en/of Google Cloud print. Het is dus heel eenvoudig om een printopdracht aan je printer te geven vanaf je tablet, laptop of smartphone.

Welke functies beschikt de HP Color Laserjet Pro niet over?

Randloos printen is een van de functies waar de HP Color Laserjet Pro printers niet over beschikken. Hierdoor is het niet mogelijk om de printer gebruik te laten maken van de gehele pagina, elke pagina die afgedrukt wordt zal dus een zogeheten witrand hebben. Een ander punt is dat de HP Color Laserjet Pro modellen geen fotoprinters zijn. Als je regelmatig foto’s print raden we je aan om voor een printer te kiezen die wel als fotoprinter geclassificeerd wordt. Fotoprinters hebben namelijk een betere kwaliteit waardoor ze uiterst geschikt zijn voor het maken van afdrukken met hoogwaardige kwaliteit.

Waar kan ik HP Color Laserjet Pro toners bestellen met een gunstige prijs?

HP Color Laserjet Pro toners met de meest gunstige prijs bestel je natuurlijk bij ons! De toners die we aanbieden zijn van ons eigen merk en zijn kwalitatief gezien te vergelijken met de originele toners. Waar onze huismerk toners zich in onderscheiden is de hoeveelheid inkt die ze bevatten, onze toners zijn namelijk gevuld met meer inkt. Door de keuze te maken voor ons huismerk bespaar je tot wel 80%.