Color LaserJet Managed

Maak uw keuze uit één van de onderstaande HP Color LaserJet Managed series.

De HP Color LaserJet Managed en zijn technische specificaties

Een van de technische specificaties waar je een groot deel van de HP Color LaserJet Managed printers aan kunt herkennen is dat ze multifunctioneel zijn. Het grootste gedeelte van de printers uit deze serie kan naast het printen namelijk ook nog kopiëren, scannen en faxen. Deze printer is dus ideaal voor als je naast het printen ook nog andere functies nodig hebt. Daarnaast beschikken de HP Color LaserJet Managed printers over de mogelijkheid om zowel in zwart-wit als in kleur te printen. De printers uit deze serie kunnen net zo snel in kleur printen als in het zwart-wit. De printsnelheid voor zwart-wit en kleur liggen namelijk tussen de 27 en 56 pagina’s per minuut.

Duurzame HP Color LaserJet Managed printers

Het voordeel van de HP Color LaserJet Managed printers is dat deze duurzaam zijn, ze beschikken namelijk over een ENERGY-star. Een printer krijgt een ENERGY-star op het moment dat deze als energiezuinig wordt gezien. Daarnaast beschik je met de HP Color LaserJet Managed printers over het gemak om draadloos te kunnen printen vanaf je smartphone, tablet of laptop. De printers bieden namelijk ondersteuning voor HP ePrint, Mopria Print Service en Apple AirPrint. Door gebruik te maken van deze services kun je jouw HP Color LaserJet Managed printer eenvoudig en op afstand opdrachten sturen.

Wat mist de HP Color LaserJet Managed?

Het randloos printen is een van de mogelijkheden waar de HP Color LaserJet Managed printers niet over beschikken. Het is met de printers uit deze serie niet mogelijk om het hele vel papier te laten bedrukken. Bij elk printje dat je maakt, zal er dus een witrand op je printje verschijnen. Verder beschikken de HP Color LaserJet Managed printers niet over een externe geheugenkaartlezer. Hierdoor is het niet mogelijk om bestanden rechtstreeks vanaf een SD-kaart te printen. Wil je toch bestanden vanaf je SD-kaart printen? Dan zul je deze eerst over moeten zetten naar je pc of laptop.

De beste HP Color LaserJet Managed toners

Bij Alleeninkt.nl ben je op de juiste plaats als je op zoek bent naar de beste toners voor je HP Color LaserJet Managed. Onze huismerk toners zijn kwalitatief gezien namelijk gelijk aan het origineel. Zo moeten onze producten aan strenge eisen voldoen voordat ze verkocht mogen worden. Het grote voordeel van ons huismerk is dat het stukken voordeliger is dan het origineel. Zo bespaar je soms tot wel 80% vergeleken met het origineel!