Brother MFC toners

Maak uw keuze uit één van de onderstaande Brother MFC series.

Wat is er zo goed aan de Brother MFC?

Een groot voordeel van de Brother MFC printers is dat deze multifunctioneel zijn, naast het printen heb je ook de mogelijkheid om te scannen, kopiëren en faxen. Het zijn dus zogeheten all-in-one printers. Met deze printers hoef je niet veel tijd te verspillen aan het wachten op je printjes, de Brother MFC printers hebben namelijk een gemiddelde afdruksnelheid van zo’n 30 pagina’s per minuut. De printers beschikken over een automatische documentinvoer waardoor je de mogelijkheid hebt om een heel pak papier automatisch en in één keer te laten kopiëren of scannen. Wat opvalt aan de Brother MFC printers is dat een gedeelte gebruik maakt van cartridges en een gedeelte van toners.

Verbinden met Wi-Fi

Je hoeft de printers niet aan te sluiten met een internetkabel doordat de Brother MFC apparaten beschikken over de mogelijkheid om te verbinden met het Wi-Fi netwerk. Je kunt dus gemakkelijk printen vanaf je computer, laptop, tablet of smartphone. Lang wachten op je printjes is verleden tijd doordat de printers ondersteuning bieden voor Wi-Fi Direct, Mopria Print Service, Android Print Service Plugin, iPrint & Scan en Apple AirPrint. Door gebruik te maken van deze apps kun je eenvoudig opdrachten naar je printer versturen, en dat op afstand.

Heeft een Brother MFC ook nadelen?

Een klein nadeel waar de Brother MFC apparaten mee te maken hebben is dat deze best wel groot zijn. Door de relatief grote omvang van de printers kunnen deze soms redelijk oplopen in het gewicht. Ons advies is om de specificaties altijd even goed te checken op het moment dat je een printer aanschaft. Zo zijn er natuurlijk ook wel kleinere varianten van de Brother MFC printers.

De goedkoopste huismerk toners

De kwaliteit van onze huismerk toners is gelijk aan de kwaliteit van de originele toners. Doordat wij onze eigen toners aanbieden ben je een stuk voordeliger uit, je betaalt bij ons namelijk niet voor het ‘merk’. Zo heb je altijd de voordeligste prijs en print je ook nog eens met de beste kwaliteit.