MFC

Maak uw keuze uit één van de onderstaande Brother MFC series.

Wat is er zo goed aan de Brother MFC?

Een groot voordeel van de Brother MFC printers is dat deze multifunctioneel zijn, naast het printen heb je dus ook de mogelijkheid om te scannen, kopiëren en faxen. Het zijn dus zogeheten all-in-one printers. Met deze printers hoef je niet veel tijd te verspillen aan het wachten op je printjes, de Brother MFC printers hebben namelijk een gemiddelde afdruksnelheid van zo’n 30 pagina’s per minuut. Daarnaast beschikken de printers over een automatische documentinvoer waarmee je de mogelijkheid hebt om een heel pak papier automatisch en in een keer te laten kopiëren of scannen. Wat tot slot nog opvalt aan de Brother MFC printers is dat een gedeelte gebruik maakt van cartridges en een gedeelte van toners.

Verbinden met Wi-Fi

Het is niet nodig om de printers aan te sluiten met een internetkabel doordat de Brother MFC apparaten beschikken over de mogelijkheid om te verbinden met het Wi-Fi netwerk. Je kunt dus gemakkelijk printen vanaf je computer, laptop, tablet of smartphone. Lang wachten op je printjes is verleden tijd doordat de printers ondersteuning bieden voor Wi-Fi Direct, Mopria Print Service, Android Print Service Plugin, iPrint & Scan en Apple AirPrint. Door gebruik te maken van deze technologieën kun je eenvoudig en op afstand opdrachten naar je printer versturen waardoor je niet meer lang bij je printer hoeft te wachten.

Heeft een Brother MFC ook nadelen?

Een puntje wat mogelijk als nadeel ervaren kan worden, is dat de Brother MFC apparaten best wel groot zijn. Door de relatief grote omvang van de printers kunnen deze in sommige gevallen redelijk oplopen in het gewicht. Ons advies is om de specificaties altijd even goed te checken op het moment dat je een printer aanschaft. Zo zijn er natuurlijk ook wel kleinere varianten van de Brother MFC printers die niet zo zwaar zijn.

De goedkoopste huismerk toners

De kwaliteit van onze huismerk toners is volledig gelijk aan de kwaliteit van de originele toners. Doordat we toners aanbieden die van ons eigen merk zijn, ben je een stuk voordeliger uit. Je betaalt bij ons namelijk geen extra kosten voor het ‘merk’ van de producten. Zo heb je met ons huismerk altijd de voordeligste prijs en print je ook nog eens met de hoogwaardige kwaliteit die je gewend bent.