HL

Maak uw keuze uit één van de onderstaande Brother HL series.

Wat kan een Brother HL printer?

Dat de Brother HL printers beschikken over een hoge afdruksnelheid is een van de grote voordelen. De printers uit deze serie hebben namelijk een gemiddelde afdruksnelheid tot wel 30 á 40 pagina’s per minuut, zo ben je er altijd van verzekerd dat je snel je printjes kunt maken. Een ander voordeel is dat de Brother HL printers niet veel geluid maken. Om deze reden zijn ze goed geschikt voor een omgeving waarin het wat drukker is, zoals op het kantoor bijvoorbeeld. Door het lage geluidsniveau zijn de Brother HL printer ook een goede keuze als je lekker rustig thuis zit te werken en niet gestoord wilt worden.

Het gemak van een Brother HL printer

Doordat de meeste Brother HL printers beschikken over ingebouwde Wi-Fi, is het niet noodzakelijk om de printers te verbinden met een netwerkkabel. Het is dus eenvoudig om je printer een opdracht te versturen vanaf je smartphone of tablet. De Brother HL printers bieden namelijk ondersteuning voor Apple AirPrint, iPrint & Scan en Google Cloud Print waardoor je al je documenten gemakkelijk en draadloos op afstand kunt printen. Met een deel van de printers kun je door middel van een pincode vertrouwelijke taken versturen, op deze manier kunnen de bestanden alleen geopend worden door iemand die de betreffende pincode weet.

De Brother HL en zijn nadelen

Een van de nadelen van de Brother HL printers is dat deze alleen beschikken over de mogelijkheid om te printen, hierdoor is het dus geen optie om te scannen op kopiëren. Heb je liever een printer die wel over deze opties beschikt? Door voor een all-in-one printer te kiezen heb je een apparaat in huis waarmee je naast het printen ook taken zoals kopiëren en scannen kunt uitvoeren. Een ander belangrijk punt om mee te nemen in de keuze voor een printer is dat sommige Brother HL modellen niet in kleur kunnen afdrukken. Het is dus van belang om bij de aanschaf van een printer de specificaties even goed door te nemen.

Brother HL toners met kwaliteit

We produceren zelf geen printers en verkopen alleen de inkt die in de printers gaat, hierdoor hebben we de mogelijkheid om de huismerk toners voor een hele voordelige prijs aan te bieden. Kwalitatief gezien doen onze eigen toners niets onder voor het origineel. Ze moeten namelijk voldoen aan strenge eisen waardoor ze van hoogwaardige kwaliteit zijn. Onze toners zijn de onderscheiden doordat ze een grotere hoeveelheid inkt bevatten. Hierdoor print je met onze huismerk toners in verhouding tot het origineel een stuk voordeliger.