Brother Fax toners

Maak uw keuze uit één van de onderstaande Brother Fax series.

Wordt er nog gefaxt vandaag de dag?

In verhouding tot e-mailen heeft een fax nog steeds enkele voordelen. Een fax is een vertrouwd apparaat en is ook nog eens simpel te gebruiken. Op het moment dat een faxapparaat frequent wordt bijgewerkt met de nieuwste softwareversies zal hij een stuk moeilijker te kraken zijn dan een computer of mailservice. De fax is nog altijd een veelgebruikt apparaat om te communiceren, de reden hiervoor is dat het veel weg heeft van een aangetekende brief. Apotheken, advocatenkantoren en ziekenhuizen nemen de fax nog regelmatig in gebruik. Faxen blijft een goede keuzemogelijkheid doordat de rechtbank in veel situaties nog altijd geen e-mails accepteert.

Functies van de Brother Fax

Het is eenvoudig om een pak papier automatisch te laten verwerken doordat het grootste gedeelte van de Brother Faxen beschikt over een automatische documentinvoer. Door de automatische documentinvoer kopieert of scant het apparaat vanzelf en is het niet meer nodig om zelf de bladzijden stuk voor stuk in te voeren. De gemiddelde Brother Fax heeft een kopieersnelheid van 20 kopieën per minuut waardoor het geen probleem is als je in korte tijd een groot aantal kopietjes wil maken.

Wat zijn de minpunten van een Brother Fax?

Een van de grote nadelen bij het gebruik van een faxapparaat is dat beide partijen de toegang moeten hebben tot een apparaat. Op het moment dat de verzender of ontvanger niet beschikt over een fax zal deze persoon het document moeten versturen of ontvangen in een winkel die een fax heeft staan. Tegenwoordig is het mogelijk om je aan te melden bij een onderneming die zich specialiseert in internetfaxen. Door middel van software die hun aanbieden kun je je computer gebruiken om faxen te versturen en ontvangen. Het is dus niet meer noodzakelijk om een faxapparaat te kopen.

De beste Brother Fax toners met de voordeligste prijs

Op het gebied van kwaliteit zijn de huismerk toners die we aanbieden gelijk aan de originele variant. Zo ben je ook met onze huismerk toners altijd verzekerd van de best mogelijke kwaliteit. Daarnaast bespaar je met onze toners ook nog eens tot wel 80% op je printkosten.