Fax

Maak uw keuze uit één van de onderstaande Brother Fax series.

Wordt er nog gefaxt vandaag de dag?

In verhouding tot het e-mailen heeft het faxen nog steeds enkele voordelen. Op het moment dat een faxapparaat frequent wordt bijgewerkt met de nieuwste softwareversies zal hij namelijk een stuk moeilijker te kraken zijn dan een computer of mailservice. Daarnaast is de fax een vertrouwd apparaat dat ook nog eens simpel te gebruiken is. De fax is nog altijd een veelgebruikt apparaat om te communiceren omdat het veel weg heeft van een aangetekende brief. Om deze reden nemen apotheken, advocatenkantoren en ziekenhuizen de fax ook nog regelmatig in gebruik. Tot slot blijft faxen een goede keuzemogelijkheid doordat de rechtbank in veel situaties nog altijd geen e-mails accepteert.

Functies van de Brother Fax

Een van de handige functies waarover het grootste gedeelte van de Brother Fax apparaten beschikken is een automatische documentinvoer. Door deze automatische documentinvoer is het eenvoudig om een pak papier automatisch te laten verwerken. Met deze functie kopieert of scant het apparaat vanzelf en is het niet meer nodig om de vellen zelf stuk voor stuk handmatig in te voeren. De gemiddelde Brother Fax heeft een kopieersnelheid van 20 kopieën per minuut waardoor het geen probleem is als je in een korte tijd een groot aantal kopietjes wil maken.

Wat zijn de minpunten van een Brother Fax?

Een van de grootste nadelen bij het gebruik van een faxapparaat is dat beide partijen de toegang moeten hebben tot een apparaat om te communiceren. Op het moment dat de verzender of ontvanger niet beschikt over een fax zal deze persoon het document moeten versturen of ontvangen in een winkel die een fax heeft staan. Tegenwoordig is het mogelijk om je aan te melden bij een onderneming die zich specialiseert in internetfaxen. Door middel van de software die hun aanbieden kun je je computer gebruiken om faxen te versturen en ontvangen. Hierdoor is het dus niet meer noodzakelijk om een faxapparaat aan te schaffen.

De beste Brother Fax toners met de voordeligste prijs

Op het gebied van kwaliteit zijn de huismerk toners die aangeboden worden helemaal gelijk aan de originele variant. Zo ben je ook met ons huismerk altijd verzekerd van hoogwaardige en betrouwbare kwaliteit. Daarnaast bespaar je met onze toners ook nog eens flink op je printkosten, onze toners zijn namelijk tot wel 80% voordeliger.