DCP

Maak uw keuze uit één van de onderstaande Brother DCP series.

Om welke reden zou je voor de Brother DCP kiezen?

Een van de redenen waarom je voor een Brother DCP printer zou kiezen, is omdat het allemaal all-in-one printers zijn. Het grote pluspunt hiervan is dat je de apparaten naast het printen ook kunt gebruiken voor het kopiëren en scannen. De modellen uit deze serie beschikken over een gemiddelde printsnelheid van zo’n 25 pagina’s per minuut. Verder zijn de Brother DCP printers erg gemakkelijk in gebruik doordat er zowel draadloos als bekabeld mee gewerkt kan worden. Tot slot hebben de printers een vrij laag geluidsniveau, hierdoor zijn ze erg geschikt voor het gebruik thuis of in een volle en drukke omgeving.

Printen in de toekomst

De Brother DCP printers zijn gemakkelijk aan te sturen zonder dat je daarvoor dicht bij de printers hoeft te staan. Deze serie printers bieden namelijk ondersteuning voor Iprint & Scan, Mopria Print Service, Wi-Fi Direct, Android Print Service en AirPrint. Door het gebruik van deze technologieën kun je op afstand alvast eenvoudig een opdracht naar je printer versturen zodat je bij de printer niet meer lang hoeft te wachten op je printje. Je kunt dus gewoon je smartphone, laptop of tablet gebruiken op de printer een opdracht uit te laten voeren.

Om welke reden zou je niet voor een Brother DCP kiezen?

De printers uit de Brother DCP serie zijn goed op hun plek en komen tot hun recht op grote kantoren doordat ze geschikt zijn voor het grote gebruik. Print je niet zo vaak, maar ben je toch op zoek naar een goede printer voor thuis? Een van de Brother MFC printers kan dan een goede optie zijn. Het grootste gedeelte van de Brother MFC printers zijn namelijk ook all-in-one printers waardoor je geen functies mist ten opzichte van de Brother DCP modellen. Daarnaast zijn de Brother DCP printers, in tegenstelling tot de MFC modellen, ook nogal zware apparaten.

Wat is er zo aantrekkelijk aan de huismerk toners?

Als je op zoek bent naar hoogwaardige kwaliteit toners met de voordeligste prijs dan ben je bij Alleeninkt.nl aan het goede adres. De huismerk toners die aangeboden worden zijn op het gebied van kwaliteit namelijk 100% gelijk aan de originelen. Zo ben je altijd verzekerd van de hoogwaardige afdrukkwaliteit die je gewend bent. Daarnaast breng je de totale kosten ook nog eens omlaag door gebruik te maken van onze huismerk producten, onze huismerk toners zijn namelijk tot wel 80% goedkoper!