Brother DCP toners

Maak uw keuze uit één van de onderstaande Brother DCP series.

Om welke reden zou je voor de Brother DCP kiezen?

De Brother DCP printers zijn allemaal all-in-one printers, het grote pluspunt hiervan is dat je naast het printen ook kunt kopiëren en scannen. De printers uit deze serie beschikken over een gemiddelde printsnelheid van zo’n 25 pagina’s per minuut. Het gebruik van de Brother DCP printers is erg gemakkelijk door de mogelijk om zowel draadloos als bekabeld te werken. Doordat de printers een vrij laag geluidsniveau hebben zijn ze erg geschikt voor het thuisgebruik of het gebruik in een volle omgeving.

Printen in de toekomst

Met een Brother DCP printer kan gemakkelijk geprint worden zonder dat je daarvoor bij de printer hoeft te zijn. Doordat Iprint & Scan, Mopria Print Service, Wi-Fi Direct, Android Print Service en AirPrint ondersteund worden kun je op afstand opdrachten versturen naar de printer. Je smartphone, laptop of tablet gebruiken voor een printopdracht kan dus ook.

Om welke reden zou je niet voor een Brother DCP kiezen?

De printers uit de Brother DCP serie zijn goed op hun plek op grote kantoren doordat ze geschikt zijn voor veelvuldig gebruik. Print je niet zo vaak maar ben je toch op zoek naar een goede thuisprinter? Een van de Brother MFC printers kan dan een goede optie zijn, het grootste gedeelte van de Brother MFC printers zijn ook all-in-one printers waardoor je geen functies mist die je met de Brother DCP wel zou hebben. Daarnaast zijn de Brother DCP printers nogal zware apparaten.

Wat is er zo aantrekkelijk aan de huismerk toners?

Je bent bij Alleeninkt.nl aan het goede adres als je op zoek bent naar kwaliteit toners met de voordeligste prijs. De huismerk toners zijn op het gebied van kwaliteit 100% gelijk aan de originelen, zo ben je altijd verzekerd van de afdrukkwaliteit die je gewend bent. Je kunt de totale kosten ook nog een omlaag brengen door gebruik te maken van onze toners, onze huismerk toners zijn namelijk tot wel 80% goedkoper.