Samsung CLT-404S

Samsung CLT-404S toner

Nieuwe Samsung CLT-404S toner hoeft niet duur te zijn, als je daarvoor gebruik maakt van ons huismerk. Je kunt op twee manieren besparen, zodat je onder de streep tot 80% kunt overhouden. Benieuwd hoe dat werkt? Je betaalt een lagere prijs voor de cassette met de toner. Vervolgens kun je daar langer mee doen, omdat er meer toner in zit. Twee manieren om te besparen, waardoor je een stuk goedkoper uit bent. En tegelijkertijd kun je blijven rekenen op de hoge kwaliteit die je kent van het origineel.

Niet goed, geld terug-garantie

We begrijpen dat je de Samsung CLT-404S toner van ons huismerk het liefst eerst zelf een keer wilt uitproberen. Daarom bieden we je onze niet goed, geld terug-garantie. Dat betekent namelijk dat je de toner op je gemak kunt uitproberen. En ben je niet helemaal tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug. Het zijn een paar manieren waarmee we je graag helpen, net als met de mogelijkheid om past achteraf te betalen. Voorkom dat je je geld terug moet vragen als je niet tevreden bent, door gewoon nog even niet te betalen. Je kunt achteraf afrekenen, nadat je de Samsung toner van ons huismerk op je gemak hebt uitgeprobeerd.

Samsung CLT-404S toner kopen

Je kunt online onze Samsung CLT-404S toner kopen, waar je standaard een zeer lage prijs voor betaalt. We zijn de goedkoopste in Nederland en België, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. We hanteren lage prijzen voor de toner voor jouw Samsung printer en zorgen er bovendien voor dat er extra veel toner in de cassette zit. Een fijn idee, waarmee je op een goedkope manier kunt printen in de hoge kwaliteit die je kent van jouw printer.