Vind in 3 stappen jouw cartridges of toners

Keuzehulp

Waar vind ik mijn printertype?
1.
2.
3.
 
  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service
Veilig en eenvoudig betalen via

Waarom zijn huismerk inktcartridges zoveel goedkoper?

22 October 2015

Onze huismerk cartridges zijn een stuk goedkoper dan de modellen van originele fabrikanten. Hoe komt dat, waar komt dit prijsverschil vandaan? We leggen het u graag uit. U betaalt voor de originele cartridges standaard een premium voor het merk. Daarnaast proberen de fabrikanten hun kosten voor de printers hiermee terug te verdienen. Tenslotte zorgen wij er online voor dat we de prijzen zo scherp mogelijk houden.

Premium voor het merk

Coca Cola is duurder dan huismerk cola en een auto van BMW is duurder dan een model van bijvoorbeeld Skoda. Premium merken vragen om een hogere prijs voor hun producten dan huismerken en merken die minder uitgeven aan promotie of beeldvorming bij de doelgroep. De fabrikanten van inktcartridges en printers vormen daar geen uitzondering op. Merken als HP, Canon, Brother en Samsung vragen een premium bovenop de prijs van hun cartridges, waardoor deze automatisch duurder uitvallen dan de huismerk cartridges die er beschikbaar zijn.

Lage verkoopprijzen van printers

Heeft u onlangs een nieuwe printer gekocht of heeft u daar in ieder geval naar gekeken? De kans is groot dat u is opgevallen dat het al vanaf een paar tientjes mogelijk is Waarom zijn inktcartridges duur? om een nieuwe printer aan te schaffen. Uiteraard is dat geen reële prijs voor de printer. Fabrikanten hebben de prijzen van printers de afgelopen jaren steeds verder omlaag gebracht. Zij gebruiken de originele cartridges vervolgens om de kosten terug te verdienen. U betaalt met de originele cartridges als het ware de rest van de prijs voor de printer. Het is om die reden verstandiger om gebruik te maken van de voordelige huismerk cartridges, waarmee u alleen voor de inkt betaalt.

Online aanbod huismerk cartridges

Tenslotte kunt u de huismerk cartridges gewoon online bestellen. We zorgen er met een uitgebreid assortiment voor alle merken voor dat we op grote schaal kunnen werken. Dit helpt de kosten per product te drukken, zodat we u de huismerk cartridges op een voordelige wijze kunnen aanbieden. Wilt u gebruik maken van de huismerk cartridges? De lage prijzen zorgen ervoor dat u de kosten voor uw printer kunt drukken, zonder dat dit iets af hoeft te doen aan de kwaliteit van de afdrukken.