Vind in 3 stappen jouw cartridges of toners

Keuzehulp

Waar vind ik mijn printertype?
1.
2.
3.
 
  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service
Veilig en eenvoudig betalen via

Thuis foto's printen

08 augustus 2019

Heb je foto’s op je computer en/of smartphone staan waar je eigenlijk best wel trots op bent? Ben je bijvoorbeeld natuurfotograaf of heb je laatst een fotoshoot gehad met je gezin? Zulke foto’s wil je natuurlijk het liefst aan de muur hangen zodat iedereen ze kan bewonderen!

Foto’s online bestellen

Je kan uiteraard je foto’s via een online drukker laten drukken en opsturen, maar naast dat dit natuurlijk vrij prijzig is, is het ook nog eens tijdrovend. Je moet het bestand uploaden in het juiste bestandsformaat en je moet wachten tot de foto thuis wordt geleverd. Wat dat betreft kan je ze beter zelf thuis afdrukken.

Thuis foto’s afdrukken 

Dit kan je heel makkelijk voorkomen door een eenmalige investering te doen in een fotoprinter. Deze printers zijn erin gespecialiseerd om foto’s af te drukken met de best mogelijke kwaliteit voor een thuisprinter. Hiermee bespaar je tijd en geld omdat je alles bij de hand hebt.

Niet alleen fotoprinters kunnen mooie foto’s afdrukken. Sommige printers hebben namelijk naast de gewone cartridges ook nog ruimte voor een paar extra cartridges, zoals: fotozwart, fotocyaan, fotomagenta en/of grijs. Met behulp van deze extra cartridges kunnen deze printers diepere contrasten printen.

Met een printer waar een normaal setje inkt in gaat (4 cartridges) zal je toch snel zien dat de kwaliteit aanzienlijk minder is dan bij een fotoprinter of een printer met extra cartridges. Wil je voor kwaliteit gaan? We raden je aan om een fotoprinter aan te schaffen.

Check hier de fotoprinter die wij te koop hebben staan:Fotopapier

Met alleen een goede printer ben je er natuurlijk nog niet. Wil je je foto’s een mooie look geven kies dan een mooi velletje fotopapier. Er zit hier ontzettend veel verschil in. Denk aan: Dikte en formaat van het papier, glossy of matte look en of ze dubbelzijdig te bedrukken zijn of niet.

Check hier ons aanbod fotopapier:Eetbare inkt

Foto’s kan je natuurlijk afdrukken en in een lijstje plaatsen, maar je kan ze ook op eetbaar papier afdrukken met eetbare inkt. Dit is niet alleen zeer leuk, maar vooral ook heel erg lekker. Ideaal voor op je zelfgemaakte taarten! Zo is iedereen om op te eten! ;) 

In principe kan je gewoon elke printer als foodprinter gebruiken. Maar let er bij eetbare inkt wel op dat je hier een aparte/nieuwe printer voor gebruikt. Bij een gebruikte printer zit er normale inkt in de leidingen. Dus wanneer je deze inkt zal vervangen met eetbare inkt blijft er altijd nog normale inkt in de leidingen zitten. Dit zal dus ook op de print komen en dit is zeker niet gezond!

We hebben twee verschillende soorten eetbaar papier, namelijk: Frosty en Ouwel. Frosty papier is een dikkere fondant papier met meer smaak, en de Ouwel is een dunnere variant.

Zie hier ons aanbod eetbare inkt en papier:Haal eruit wat erin zit!

Uit je cartridges.
Uit je toners.
Uit je printer.
En uit je foto's!