Vind in 3 stappen jouw cartridges of toners

Keuzehulp

Waar vind ik mijn printertype?
1.
2.
3.
 
  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service
Veilig en eenvoudig betalen via

Passen huismerk cartridges in mijn printer?

30 November 2015

Benieuwd of huismerk cartridges gewoon in uw printer passen? Daar kunnen we kort over zijn: ja, dat passen ze. De huismerk cartridges hebben exact dezelfde afmetingen als de originele exemplaren en maken gebruik van hetzelfde mechanisme voor de plaatsing. Dat betekent dat u hier geen extra moeite hoeft te doen, u kunt zonder problemen overstappen naar de huismerk cartridges.

Exact dezelfde afmetingen cartridges

De fabrikanten van de huismerk cartridges kijken goed naar de originele exemplaren, om die op een zo nauwkeurig mogelijke manier na te maken. Dit betekent dat de afmetingen van de verschillende cartridges exact overeen komen. Hierdoor passen de huismerk cartridges goed in uw printer, u kunt daar gebruik van maken op de manier die u gewend bent. Is er sprake van een groter model met zwarte inkt, ten opzichte van de cartridges met kleureninkt? Ook daar houden de fabrikanten van de huismerk cartridges uiteraard rekening mee.

Hetzelfde mechanisme voor de plaatsing

De huismerk cartridges maken bovendien gebruik van hetzelfde mechanisme voor de plaatsing hiervan. Dit betekent dat u gewoon de instructies uit de handleiding van uw printer kunt gebruiken, op het moment dat u de cartridges wilt vervangen. U kunt de huismerk cartridges er op dezelfde manier in klikken en ook het verwijderen op het moment dat deze leeg zijn gebeurt op dezelfde manier. Dat zal echter nog wel even duren, aangezien er in de huismerk cartridges over het algemeen wat meer inkt zit dan in de originele exemplaren van de merken zelf.

Huismerk cartridges kopen

U kunt de huismerk cartridges gewoon online bestellen, u hoeft daar de deur niet voor uit. Het is in plaats daarvan voldoende om aan te geven welke cartridges u nodig heeft. Kijk goed naar het merk en het model van de printer en vergelijk de huismerk cartridges met de originele exemplaren die u mogelijk nog gebruikt. Aan de hand daarvan kunt u er eenvoudig voor zorgen dat u de juiste printerinkt bestelt. Na ontvangst kunt u deze direct plaatsen, om zelf te ervaren dat u met de huismerk cartridges gewoon kunt blijven printen zoals u dat gewend bent. Het enige verschil? De kosten per afdruk vallen een stuk lager uit.