Vind in 3 stappen jouw cartridges of toners

Keuzehulp

Waar vind ik mijn printertype?
1.
2.
3.
 
  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service
Veilig en eenvoudig betalen via

Papier kopen

25 June 2016

Wilt u papier kopen en daarbij maximaal op de kosten besparen? Benieuwd welk type papier u het best kunt gebruiken wanneer u reguliere afdrukken wilt maken? Wij zetten een paar handige tips voor u op een rij. Het is bijvoorbeeld voldoende om 80 grams papier te kopen voor de reguliere afdrukken, indien u een bijzonder document wilt afdrukken is het verstandig gebruik te maken van zwaarder papier. U kunt op die manier papier kopen kopen dat aansluit bij het doel dat u daarmee voor ogen heeft.

Goedkoop papier kopen

Wilt u vooral goedkoop papier kopen, bijvoorbeeld om emails af te kunnen drukken waarvan u de informatie maar tijdelijk nodig heeft? Het is dan voldoende om gebruik te maken van het papier van 80 gram per vierkante meter. Dit is het reguliere kopieerpapier, dat voordelig beschikbaar is. U kunt papier kopen voor een lage prijs, waarmee u prima uit de voeten kunt. Houd er rekening mee dat een dubbele bedrukking van dit lichte papier ertoe kan leiden dat de achterkant door de voorkant heen schijnt. Wilt u papier kopen dat meer kwaliteit biedt? Dan is het verstandig gebruik te maken van 120 gram of zelfs 150 gram per vierkante meter.

Dikker papier kopen

Wilt u dikker papier kopen, bijvoorbeeld om menukaarten uit te printen of op een andere manier voor een bijzondere presentatie te zorgen? Het is dan de moeite waard om gebruik te maken van het dikkere papier. Een variant zoals 210 gram per vierkante meter vormt dan een interessante keuze. Het gaat haast om karton, dat niet zo snel zal buigen of vouwen. U kunt op die manier het papier kopen dat aansluit bij de manier waarop u de afdrukken wilt maken. Uiteraard kunt u online het papier bestellen, daar hoeft u de deur niet voor uit.