Vind in 3 stappen jouw cartridges of toners

Keuzehulp

Waar vind ik mijn printertype?
1.
2.
3.
 
  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service
Veilig en eenvoudig betalen via

HP ook wel Hewlett-Packard

12 September 2014

 

Hewlett-Packard, in de volksmond ook wel HP genoemd is één van het grootste Amerikaanse technologiebedrijf. Het productenscala loopt van software tot en met onderdelen die bestemd zijn voor technische producten zoals camera's.

Hewlett-Packard, hoe kom je op die naam?

HP is rond 1939 ontstaan in de garage van Bill Hewlett en Dave Packard waar de twee wetenschappelijke producten ontwikkelde en maakten. Hoe de volgorde van de naam is ontstaan kwam door een munt op te gooien oftewel kop of munt. Hewlett won het eerste potje dus zo ontstond de naam Hewlett-Packard.

HP is bekend geworden door verschillende technische producten op de markt te brengen. Hun voornaamste producten die we in het dagelijks leven voorbij zien komen zijn natuurlijk printers, computers en camera’s. HP richtte zich voornamelijk op zakelijke verkoop, later switchte men ook naar de particuliere klant.

Het ontstaan van Silicon Valley

We zien het wel eens voorbij komen maar wat is Silicon Valley? Het is een benaming voor de baai van San Francisco in de staat Californië. Hier zijn bijna alle technische bedrijven gevestigd van over de hele wereld. Je hoort er dus pas bij als je gevestigd bent in Silicon. De garage van Bill en Dave word de geboorteplaats van Silicon Valley genoemd, het zegt wel iets over wat dit bedrijf bewerkstelligd heeft.

HP 364

De HP 364 is de meest verkochte inktpatroon van Alleeninkt.nl dat betekend dat er veel printers in Nederland afkomstig zijn van de firma Hewlett-Packard. Onze huismerk HP 364 zijn meer gevuld dan de originele. Onze HP 364 Black is de meest gevulde met 32 milliliter. De HP 364 Cyan, Magenta en Yellow bevatten 22 milliliter en zijn daarmee een van de best gevulde binnen deze markt. Onze inktpatronen bevat de nieuwste generatie chips en werkt op de meeste printers vlekkeloos. Op uw printkosten kunt u dus nog flink besparen maar laat de techniek maar over aan HP, daar zijn ze goed in! Naast de HP 364 zijn er natuurlijk tal van andere inktpatronen die Hewlett Packard heeft uitgebracht die u bijna allemaal kunt vinden in onze webshop.