Vind in 3 stappen jouw cartridges of toners

Keuzehulp

Waar vind ik mijn printertype?
1.
2.
3.
 
  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service
Veilig en eenvoudig betalen via

HP 364 huismerk cartridges van Alleeninkt.nl

22 April 2015

De HP 364 is op dit moment een van ons meest verkochte product. De cartridges bestaan uit losse patronen in de kleuren zwart, cyaan, magenta, geel en foto zwart. Een complete set HP 364 kost €16,95 wat wel het huismerk van Alleeninkt.nl is dus geen origineel. De aanschafprijs van origineel zit rond de 65 euro en dan nog heb je minder inhoud in vergelijking met ons eigen huismerk.

Kwaliteit HP 364 cartridges

Huismerk cartridges staan over het algemeen slecht te boeken omdat vroeger de kwaliteit ronduit slecht was. Veel foutmelding en slechte kwaliteit van deze cartridges. Vandaag de dag is de kwaliteit uitstekend te noemen en zien wij het verschil tussen origineel en huismerk cartridges niet meer. De cartridges zijn gevuld met kwaliteit inkt waardoor de prints van prima kwaliteit zijn en bij u niet de tranen in de ogen schieten als u nieuwe cartridges moet kopen omdat ze leeg zijn.

HP zit niet stil

Alle nieuwe cartridges zijn tegenwoordig voorzien van een chip. Dit betekend dat de cartridge communiceert met de printer waardoor bijvoorbeeld inktstanden zijn af te lezen en wat ze natuurlijk proberen is het weren van huismerk cartridges. Vervelend voor HP maar onze cartridges zijn voorzien van de nieuwste generatie chips waardoor uw nieuw aangeschafte printer het ook prima doet met onze HP 364 huismerk.

Pas op met aanbiedingen van de HP 364

Wij zien regelmatig aanbiedingen voorbij komen van de originele HP 364 als Multi pack. Vaak betreft het cartridges die maar tot 3 of 6 milliliter zijn gevuld. Onze huismerk kleuren cartridges zijn gevuld met 20 milliliter inkt en onze zwart met maar liefst 30 milliliter.

Garantie bij het gebruik van huismerk cartridges

Over het behoud van garantie word nogal wat gespeculeerd en gedreigd door de grote merken zelf. Het is zo dat koppelverkoop verboden is waardoor u gewoon uw garantie behoud als de printer defect zou gaan bij het gebruik van huismerkcartridges. Het kapot gaan van een printer komt meestal niet door de cartridges zelf maar door het slijten van een mechanische deel.

Ben jij op zoek naar HP 364 cartridges? Klik dan op deze link om het totaal aanbod te bekijken.