Vind in 3 stappen jouw cartridges of toners

Keuzehulp

Waar vind ik mijn printertype?
1.
2.
3.
 
  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service
Veilig en eenvoudig betalen via

Hoe kan ik besparen op printerinkt?

12 November 2015

Wilt u graag besparen op printerinkt en bent u benieuwd hoe u dat het best aan kunt pakken? We hebben 3 handige tips voor u, waarmee u er eenvoudig voor zorgt dat de kosten per afdruk lager uit zullen vallen.

Goedkope huismerk printerinkt

Het is allereerst verstandig om gebruik te maken van de goedkope huismerk printerinkt. U zorgt ten opzichte van de originele printerinkt voor een aanzienlijke besparing, zonder dat dit ten koste hoeft te gaan van de kwaliteit. De inkt is goed van kwaliteit, de cartridges passen uitstekend in de printer. Er is wat dat betreft geen verschil, behalve dat u veel minder betaalt voor de printerinkt. Het is daarom de moeite waard om de huismerk printerinkt in ieder geval een keer uit te proberen, zodat u zelf kunt ervaren dat dit een uitstekende keuze vormt.

Online printerinkt bestellen

Het is daarnaast de moeite waard om de printerinkt voortaan online te bestellen, u betaalt daar een lagere prijs dan wanneer u ervoor naar de winkel gaat. Hoe dat kan? Dat heeft te maken met de lagere kosten van een webwinkelier, ten opzichte van iemand die een winkelpand dient te huren en dat pand bovendien doorlopend van personeel dient te voorzien. Online is daar geen sprake van, terwijl we op een veel grotere schaal kunnen werken. U kunt eenvoudig besparen op printerinkt door de inkt online te bestellen, waar de prijs voor dezelfde cartridges over het algemeen een stuk lager ligt.

Instellingen van de printer

Ten derde is het verstandig om goed naar de instellingen van de printer te kijken. U kunt besparen op printerinkt door niet-belangrijke documenten in een lagere kwaliteit af te drukken. De meeste printers bieden instellingen op dit gebied, waarmee u er zelf voor kunt zorgen dat de printer minder inkt zal gebruiken om de afdruk te maken. Wilt u een belangrijk document printen voor een klant of daar op andere wijze mee naar buiten treden? Dan kunt u de instelling natuurlijk even terugzetten, om daarna weer te besparen op printerinkt.