Vind in 3 stappen jouw cartridges of toners

Keuzehulp

Waar vind ik mijn printertype?
1.
2.
3.
 
  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service
Veilig en eenvoudig betalen via

Heel holland bakt, jij ook?

16 December 2019

Gisteren was het weer zo ver.. de start van "Heel Holland bakt"! In dit programma worden bakfanaten getest op alles wat maar met bakken te maken heeft. De juryleden Robert van Beckhoven en Janny van der Heijden testen of de bakkunsten van de kandidaten in orde zijn, zowel hoe het smaakt als hoe het eruit ziet. Janny is naast jurylid ook presentatrice. Samen met André van Duin gaan ze bij de kandidaten langs om te kijken of ze er nog wat van bakken. ;)

Zelf aan de slag

Het is natuurlijk leuk om dit allemaal op tv te bekijken, maar het is net zo leuk om zelf aan de slag te gaan. Ben jij ook al aan het oefenen om net zo goed te worden als deze bakkers? Probeer dan eens onze eetbare inkt! Je kan dit gebruiken om je taarten, (cup)cakes of bonbons mee te versieren. Je kan hiermee bijvoorbeeld een taart versieren met een persoonlijke foto voor een jarige, maar ook je bedrijf promoten op een beurs met bonbons met je logo erop. Er zijn oneindig veel mogelijkheden!

Eetbare inkt

Eetbare inkt is eigenlijk helemaal geen "echte" inkt, maar water met een kleurstof. De eetbare inkt zit in normale cartridges die in de normale printers gaan. Wij raden aan om een nieuwe printer aan te schaffen als je aan de slag gaat met eetbare inkt. Als je een printer hebt die je gebruikt voor normale prints, kan je deze niet gebruiken voor eetbare inkt. De normale printer inkt is namelijk schadelijk voor je gezondheid en zelfs als je de printer grondig reinigt kan het zijn dat er nog restjes in de printer blijven zitten. Eetbare inkt is uiteraard niet schadelijk voor je gezondheid!

 

Eetbaar papier

Als je met eetbare inkt gaat printen heb je natuurlijk ook eetbaar papier nodig. Hier hebben wij twee varianten van, namelijk:

  • Eetbaar papier frosty A4 (25 vellen); een frosting sheet is een dun laagje fondant, daaronder zit een plastic schutvel. Het schutvel is noodzakelijk om het eetbare papier door te kunnen voeren in de printer. Daarnaast zorgt het ervoor dat het niet breekt.
  • Eetbaar papier ouwel A4 (25 vellen); ouwel is het bekende snoeppapier wat verkrijgbaar is in de supermarkt. Onze ouwel is alleen twee keer zo dik als de ouwel die in de supermarkt wordt verkocht. De prints op ouwel zijn iets minder scherp dan de prints op frosting sheets. De ouwelvellen zijn daarentegen wel steviger dan frosting sheets en zijn niet vouw- of buigbaar.

Mocht je nou met eetbare inkt aan de slag gaan, laat het ons dan vooral weten. Wij zijn heel benieuwd naar jullie creaties!

PS: We zijn zelf ook druk bezig geweest, deze hele maand krijg je een lekkere versnapering bij je bestelling. Als het past natuurlijk. :)

 

Haal eruit wat erin zit!

Uit je cartridges.
Uit je toners.
Uit je printer.
En uit je bak kunsten!