Vind in 3 stappen jouw cartridges of toners

Keuzehulp

Waar vind ik mijn printertype?
1.
2.
3.
 
  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service
Veilig en eenvoudig betalen via

Goedkope Canon PGI550 / CLI551 cartridges nu beschikbaar bij Alleeninkt.nl voor à € 4,95 per stuk

02 February 2017

Verschillende hoge kwaliteit multipacks van de Canon PGI550 / CLI551 zijn nu beschikbaar in Nederland als huismerk  inkt cartridges. De zwart en kleur Canon inkt cartridges zijn verkrijgbaar voor slechts € 4,95 per cartridge. Dat komt neer op minder dan een cent voor een pagina met 5% dekking (zwarte tekst) en iets meer dan als cent voor de tekst in kleur. 

De kwaliteit van de Canon Huismerk PGI550 / CLI551 inkt is prima voor dagelijks algemeen gebruik drukwerk thuis en op kantoor. De resultaten bij het afdrukken van foto's zijn ook uitstekend voor thuis afdrukken.

Veel mensen zijn nu een overstap aan het maken naar een grote besparing op de kosten van het oorspronkelijke merk Canon inktpatronen. Soms, als het gebruik van de compatibele inkt kan er een probleem erkenning cartridge.

Dit kan worden opgelost door simpelweg de stopknop (meestal gemarkeerd met een rode driehoek in een cirkel) ingedrukt te houden gedurende vijf seconden en dan los te laten. Dit zal de sensor van de printer voor de erkenning cartridge te omzeilen en je in staat bent om af te drukken op onafhankelijk zal zijn, het kan ook de inkt-monitor uit te schakelen, zodat u niet in staat zijn om de inkt volumes gelezen, maar de cartridges moeten perfect werken.