Vind in 3 stappen jouw cartridges of toners

Keuzehulp

Waar vind ik mijn printertype?
1.
2.
3.
 
  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service
Veilig en eenvoudig betalen via

Epson 18XL Huismerk Multipack bekijk de verschillen!

20 January 2017

De populaire Epson 18XL Multipack bestaat uit 4 inktpatronen, T1811 zwart(18ml), cyaan T1812, T1813 en T1814 magenta geel. De oorspronkelijke merk Epson zwarte inktcartridge heeft een inkt volume van 11,5 ml, terwijl de huismerk versie een inkt volume van 18ml heeft! dat is ruim 6 ml meer inkt om te beginnen met de huismerk. De oorspronkelijke merk kleur inkt cartridges hebben elk een inkt volume van slechts 6,6 ml, terwijl de huismerk versie is bijna het dubbele van die in 16ml! Er is gewoon geen vergelijking als het gaat om waar voor je geld met de huismerk versie van de Epson 18XL inktpatroon.

Laten we eens kijken naar de voor en nadelen van het gebruik van niet-originele Epson-cartridges. De pluspunten wegen veruit op tegen de nadelen als afdrukkwaliteit is het prima voor dagelijks gebruik van drukwerk voor thuis en op kantoor. Wanneer u met een Huismerk Epson 18Xl afdrukt zijn de resultaten vrijwel niet te onderscheiden van de originele Epson cartridges met levendige kleuren en een goed contrast . De prijs alleen al is reden genoeg voor mensen om de switch van originele merk te maken naar huismerk inktcartridges en als de resultaten goed zijn, dan is er geen reden waarom u de sprong van het geloof niet zou moeten maken.

 Bespaar tip:

Grote besparingen worden gemaakt door gezinnen met meer dan één gebruiker van de printer of in feite meer dan één printer. Dit kan een druk gezin meer dan € 300 op hun inkt factuur in een jaar besparen.

De populaire Epson 18XL is nu verkrijgbaar voor maar €11,95 bestel hem nu!