Vind in 3 stappen jouw cartridges of toners

Keuzehulp

Waar vind ik mijn printertype?
1.
2.
3.
 
  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service
Veilig en eenvoudig betalen via

Alleeninkt verandert het zwarte goud in betaalbare printerinkt.

09 September 2014

We zien het overal wel eens voorbij komen, de krant, de rekenkamer en ga zo maar door. Één liter printerinkt kost ongeveer 1000 tot 3400 euro, weliswaar wel van de bekendere merken zoals HP, Canon en Brother natuurlijk. Niets voor niet dus, inkt het zwarte goud.

 Hoe komt dat nou dat inkt zo duur is? De ontwikkeling en het produceren van printers is relatief prijzig en de concurrentie op de printermarkt is hoog. De grote merken concurreren met de goedkoopste printers, ze geven ze bijna weg! Er moet ergens geld in het laatje komen toch? Juist jullie raden het al, via de inktpatronen.De vloeistof op zich kost niet zoveel geld, het omhulsel met chip is nog het duurste aan het hele verhaal denk ik. Tegenwoordig proberen ze zulke goede chips te maken dat huismerk inkt niet meer geaccepteerd word door de printers.

De Chinezen!

Gelukkig zijn er nog een aantal mensen op de wereld die het vertikken om zulke afschuwelijk hoge prijzen te betalen en die printerinkt ontwikkelen welke wel past in de printer en de printer deze inktcartridge ook accepteert. De inktpatronen zijn op veel websites te verkrijgen, soms nog voor prijzen waar wij van schrikken. Niet voor niets dat deze mensen in de quote 500 staan. Door middel van het printen met huismerk inkt kunt u tot 80% besparen op uw kosten en u gaat niet eens achteruit op de kwaliteit. Vroeger was het verschil tussen imitatie inkt en originele patronen aanzienlijk. De chinezen hebben ook niet stil gezeten en produceren tegenwoordig inkt van de zelfde kwaliteit. Handig toch?

Waar printerinkt kopen?

Wij van Alleeninkt.nl bieden onze inktpatronen tegen zeer scherpe prijzen aan, in de meeste gevallen de goedkoopste van Nederland. Mocht het zo zijn dat u wel problemen ondervind zoeken wij altijd een passende oplossing. Niet goed geld terug! U hoeft dus niet langer te twijfelen. Bespaar vanaf nu op uw printkosten!