Vind in 3 stappen jouw cartridges of toners

Keuzehulp

Waar vind ik mijn printertype?
1.
2.
3.
 
 • Goedkoopste van Nederland
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Gratis achteraf betalen
 • 24 uurs levering
 • Gratis bezorging vanaf €50,-
 • Perfecte service
Veilig en eenvoudig betalen via

15 redenen waarom het zinvol is om een overstap te maken

06 January 2017

15 redenen waarom het zinvol is om een overstap te maken van merk naar huismerk cartridges

Hier zijn 15 redenen waarom het zinvol is om de overstap te maken van merk cartridges naar huismerk cartridges.

Klik hier om te kiezen huismerk inktcartridges van de meest populaire merken en bespaar meteen geld.


 1. Huismerk cartridges worden gefabriceerd door derden en kan oplopen tot 70% goedkoper dan de originele merk cartridges.

 2. Gerecyclede huismerk cartridges zijn oorspronkelijke merk cartridges die opnieuw zijn gevuld en getest. Deze cartridges zijn hergebruikt in plaats van gestort en zijn dus milieuvriendelijk.

 3. Grote besparingen worden gemaakt door gezinnen met meer dan één gebruiker van de printer of in feite meer dan één printer. Dit kan een druk gezin meer dan € 300 op hun inkt factuur in een jaar besparen.

 4. U betaalt met de originele cartridges als het ware de rest van de prijs voor de printer. Het is om die reden verstandiger om gebruik te maken van de voordelige huismerk cartridges, waarmee u alleen voor de inkt betaalt.

 5. Betrouwbaarheid is standaard als een goede kwaliteit huismerk cartridges worden getest volgens dezelfde ISO-normen als de originele merk cartridges. De hoge kwaliteit cartridges zijn blootgesteld aan strenge testen.

 6. De kwaliteit van de print-outs van de huismerk inkt cartridges zijn goed vergelijkbaar met het oorspronkelijke merk zonder merkbaar verschil bij het afdrukken van tekst.

 7. Problemen met cartridges kan worden opgelost door het volgen van een eenvoudige instructie die wij meezenden met de bestelling. Afhankelijk van het merk van de inkt cartridge, is het eenvoudig te verwijderen en opnieuw installeren van de cartridge kan genoeg zijn om het printen weer op gang te brengen.

 8. Alle huismerk cartridges zijn over het algemeen getest voordat ze de fabriek verlaten om een ​​hoge prestaties van de cartridge te verzekeren.

 9. Grote online deals zijn meestal alleen met huismerk cartridges en niet met de originele producten van het merk. Wij zijn beter zichtbaar op internet dan het merk zelf doordat wij meer beweegruimte hebben omdat wij online zijn en geen fysieke winkels hebben wat een origineel merk bovenop hun product rekent.

 10. Alle topmerken van inkt cartridges en toners zoals HP, Epson, Lexmark, Brother, en Canon zijn beschikbaar als huismerk.

 11. Huismerk cartridges van de nieuwste modellen van sommige merken zal mogelijk iets later duren om de markt te zijn, maar de laatste originele merk cartridges worden voortdurend ontwikkeld om fabrikanten van derden te bereiken.

 12. Het is onjuist dat alle huismerk cartridges fysieke schade aan een printer veroorzaken. Er zijn tal van goede kwaliteit huismerk cartridges op de markt die heel goed zal werken in elk merk printer.

 13. Huismerk inkt cartridges zijn op grote schaal online beschikbaar, hoewel niet zozeer op de grote winkel straat, de reden hiervoor is dat de hoge straat prijzen niet zo competitief als die van de online winkels zal zijn.

 14. De online huismerk cartridge belonen klantenbinding vaak met lage kost, goede levering en persoonlijk advies.

 15. Veel nieuwe printers zal door huismerk cartridges te accepteren zijn dit betekent dat u kunt beginnen met geld te besparen vanaf het moment dat u uw eerste cartridge koopt.