Passers

Bij Alleeninkt passers bestellen

De producten vind je overal in alle soorten en maten, maar welke past bij jou? In ons assortiment vind je verschillende soorten passers. Dit meetinstrument wordt gebruikt om kleine afstanden vast te zetten om vervolgens ergens anders op papier af te passen. De figuren die je kunt maken met een passer zijn eindeloos, toch staat de passer bekend als het product waar je de perfecte cirkel mee kunt draaien. Bij Alleeninkt.nl ben je niet alleen op de juiste plek voor het bestellen van de kantoorartikelen die bij jou passen. Je hebt de keus uit passers van merken zoals Stadler en vele anderen! Alle kantoorartikelen van Alleeninkt.nl zijn erg scherp geprijsd en razend snel in huis als je vandaag nog voor 22:00 besteld.

Welke passer bestaan er eigenlijk?

Je hebt ze in verschillende soorten en maten. Dit zijn verreweg de populairste soorten op de markt. Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van snelverstelbare en stok passers. Oké, misschien ook niet. Maar hoogstwaarschijnlijk wel van school en professionele passers. Deze hebben we namelijk groots ingeslagen zodat we de beste prijs hebben voor de kantoorartikelen en ja ook voor de producten met een puntig pootje! Alle producten in deze collectie zijn direct uit voorraad leverbaar, Bij Alleeninkt zijn de voorraden groot en de prijzen klein. Zo kunnen wij je verzekeren van de beste prijs en de snelste levering in Nederland en België.

Goedkope passers voor alle toepassingen

Het is een veelzijdig tekeninstrument dat gebruikt wordt om cirkels en andere figuren om een punt te trekken en om afstanden exact over te brengen. Zo werkt het, de twee pootjes, die aan de bovenzijde verbonden zijn met een stelschroef. En onderaan de poot bevindt zich een naald, waarmee de passer op de ondergrond gefixeerd blijft. Het andere pootje is voorzien van een verwisselbaar potloodje. Bij Alleeninkt koop je dus gemakkelijk en snel de passer die jij nodig hebt! 

Niet de passer gevonden die je nodig hebt?

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je een of meerdere producten niet kunt vinden in ons gigantische assortiment. Geen probleem. We zorgen nadat we je verzoek hebben ontvangen dat onze inkopers op zoek gaan naar de producten die jij nodig hebt! Onze collectie kantoorartikelen wordt met de dag groter, dus bij Alleeninkt vind je gegarandeerd de kantoorartikelen die jij nodig hebt!